Pyntet inngangspartitreet mitt

Noen av dere husker kanskje at jeg har et dødt tre i potte stående ved siden av inngangsdøren min? Slike trær holder gjerne ikke så veldig mange år, men de kan være veldig dekorative. Det første treet jeg hadde var metallic blått, og var pyntet med både julekuler (rosa og lilla), fjær til fastelavn, fargerike bånd til bursdag/sommer, og... tja, julekuler igjen. Nå skaffet jeg et nytt i november som fikk ha røde kuler i ulike størrelser, og det var kjempefint!
Men selv Tante Jul kan ikke ha julepynt ute hele året (det blir alltid stående en ting eller to inne), og kulene ble pakket ned for noen uker siden. Det ble ganske tomt og trist syntes jeg, og jeg ba dere om innspill til hva jeg kunne henge opp i stedet. I kommentarene på dette innlegget kan dere se hvilke forslag som kom (pluss en teit diskusjon mellom meg og en ung blogger og venninnen hennes). Det ble ingen av forslagene denne gangen, i stedet satte jeg meg ned med barna og gjorde en skikkelig barneaktivitet, som resulterte i dette:


Fint?

Fargerikt og greier. Og holdbart! Disse blir ikke pjuskete av snø og regn (håper det tar en stund før jeg får testet det siste), og det er alltid hyggelig å pynte med noe en har laget selv. Eller "skapt", som jeg ser at andre kreeeative mennesker sier. Det der med å skape overlater jeg til den som kan det best.

Siden det er den tiden på året kom naboen innom og solgte meg to fastelavensris fra Sanitetsforeningen også, så det ble enda mere fargerikt.

Det ene riset fikk stå ute (der det nok er blitt litt pjuskete av snøværet som kom etterpå), og det andre kom inn i stua (der det har blitt pjuskete av at Gadget har tygget på fjærene).

Jeg liker farger.

 

Stikkord:

4 kommentarer

johanne

06.02.2013 kl.23:08

Det ble fint med nytt tre . Jeg må også se å få stelt til noe når snøen går . Ser på bildene at dere bare har pinglesnø !-- Vi har MASSE . Store høye hauger etter brøytinga og ellers ganske dypt overalt. Si meg springer du rundt og gjør alt dette nyoperert i halsen? Har du ikke vondt , da?

Tante Jul

07.02.2013 kl.09:53

johanne: Ingen fare, jeg tar det med ro nå etter operasjon. Treet ble pyntet på søndag, jeg er bare litt treg med å fortelle det til verden :)

Consuming

07.02.2013 kl.23:08

Så kreativt. Her er det også høy perleproduksjon så dette skal jeg også gjøre! :-)

gulltopp

08.02.2013 kl.14:39

Kjempefint! Lur og vedlikeholdsfri idè, det kan man like! :D

Håper halsen blir fort bra.

God helg!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits