SO LONG AND THANKS FOR ALL THE FISH!

Når en HHGTTG-fantast som jeg hører nyheten om en flokk på 100,000 delfiner som er observert utenfor kysten av San Diego tenker jeg naturligvis bare på en ting: De forlater oss.

I boken "So long and thanks for all the fish" fra Hitchhiker's Guide To The Galaxy-serien får vi høre at alle verdens delfiner på mystisk vis er forsvunnet over natten. Ingen kan forklare hvorfor eller hvordan, de er bare sporløst borte. Delfinenes egen versjon er at de har forlatt jorden for å unngå å bli ødelagt sammen med den når den skal elimineres for å gi plass til en intergalaktisk motorvei. De har i lenger tid forsøkt å advare menneskeheten på alle tenkelige måter - ved å snakke til dem i ulike frekvenser, ved å hoppe gjennom ringer og balansere baller på nesen i et avansert tegnspråk - men menneskene har ikke forstått. Når de til slutt drar sin vei etterlater de gaver til utvalgte mennesker; en rund glassbolle (fiskebolle) med teksten "so long and thanks for all the fish" inngravert. Nåja, om jeg skal bli teknisk er det ikke alle som får hele teksten, på en av bollene står det bare "So long and thanks".

Nok om det. Jeg elsker det når jeg ser ting i den virkelige verden som stemmer overens med HHGTTG.

Er du også glad i denne serien? Har du lest den like mange ganger som meg, tror du? Og har DU en HHGTTG-opplevelse eller anekdote du vil fortelle?

Stikkord:

4 kommentarer

hhlife

22.02.2013 kl.13:01

Så fin blogg du har ! Ha en fin dag videre og god helg :)

marthebohmer

22.02.2013 kl.14:03

Fin blogg du har <3 gjerne ta en titt på min blogg, da blir jeg glad :)

johanne

23.02.2013 kl.11:18

Jeg tenkte det samme som deg da jeg hørte om delfinsamlingen utenfor San Diego . Men spar meg gjerne for The Demolition og den Intergalaktiske motorveien . Jeg ser heller fram til en massiv utbygning av infrastrukturen i Norge . Husk også at vi nærmer oss Towel Day !

Eldeen

25.02.2013 kl.17:29

Hahaha! Genialt! :D Jeg håper det går bra med oss, og at delfinene blir! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits