Er det noe galt på dette bildet?

Jeg fikk dette duftlyset av en kollega. Det luktet fantastisk godt og jeg hadde mye glede av det, selv om det sotet ned hele taket på do da jeg lot det stå i noen timer.

Men se på bildet på boksen:
Duften heter Vanilla & Cranberry. Jeg ser en vaniljestang, og noen bær som er overstrødd med melis eller lignende. Men er det tranebær? Jeg synes det ser ut som rips. Nå har jeg aldri sett en tranebærplante på nært hold, men når jeg googler ligner ikke tranebær på rips i det hele tatt. Hva tror dere? Har de valgt å bruke en annen bærtype til illustrasjonen fordi det ble penere på den måten? Eller finnes det en tranebær-art som ser slik ut? Eller har designeren skikkelig dårlig peiling på botanikk så de faktisk tror at bildet er korrekt?

Hilden flisespikker-Tante Jul.

Stikkord:

6 kommentarer

ladyaugust

24.02.2013 kl.13:39

haha du legger merke til alt du :D Vil nok tro det har med uvitenhet og design å gjøre. Tranebær er mer eplerøde ikke så gjennomsiktigrøde tror jeg, så ville tippet rips jeg også. Ha en spikkende fin søndag :DD
Rips! Ser søren meg ut som Rips ja O: Tranebær er vel større og litt kraftigere både selve bæret og stilken... Rips var det første jeg tenkte. Forsåvidt skulle jeg ønske jeg hadde ett rips og vaniljelys, ååh <3

Lukter det rips eller tranebær da?...om du kan lukte forskjell?

vaniljeogpepper

24.02.2013 kl.13:48

hmmm,ja jeg er enig med deg..det likner på rips fordi skallet virker tynnere enn tranbæret s skall gjør..ikke minst stilkene,de virker veldig tynne de og ..som det gjør med ripsen..Tror det er noen som kanskje kan ha gjort den feil-de burde i det minste tilført den klassiske bladet til tranbæren ,sånn for sikkerhet skyld.

Hanna Lans

24.02.2013 kl.15:04

Haha, nej,det där är inga tranbär på bilden! Dessutom ser jag att det står vanillla, med tre L. :)

Tante Jul

24.02.2013 kl.15:38

Hanna Lans: Å, det hadde jeg ikke lagt merke til engang, men det gjør det sannelig! Haha!
Jeg må ha vært for opphengt i de der bærene...

- Hannah

24.02.2013 kl.18:18

Jeg blir alt for distrahert av tanken på et fint band som heter The Cranberries (du må høre sangen deres animal instinct!!) men jeg tror du har rett.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits