Gamla.

Jeg føler meg gammel. Gammel og sliten og skrukkete og sånn nesten gjennomsiktig. Eller... Myk, liksom. Du vet sån gammel-kvinne-hud? Ekstra myk, som legger seg i folder når en vrir hodet og slikt. Sånn hud har jeg fått. Og rynkene mine blir tydeligere for hver dag, synes jeg. Det tar på å være bekymret og engstelig.

Derfor har jeg bestemt meg for at det får det faktisk bli slutt på! Jeg må akseptere det jeg ikke kan forandre, og slutte å bekymre meg for ting jeg allikevel ikke kan gjøre noe med, og så videre. Og det ordner seg jo alltid, uansett. Mesteparten av de tingene en går rundt og bekymrer seg for skjer jo aldri.

Så i morgen karrer jeg meg på jobb slik at permitteringsvarselet mitt omsider kan tre i kraft, og så tyner jeg meg gjennom seks dager med forefallende arbeid (det vil forvirre kundene om jeg gjør min egen jobb i en så kort periode), og deretter er det faktisk permittering på meg. Grøss. Søknader skal ut (en er ute allerede og to til er på vei), bedrifter skal kontaktes, NAV skal holdes i ørene, og kreditorer skal blidgjøres. Kan ikke være gammel og svak når jeg skal gjøre alt det, skjønner du vel!

Jeg tar gjerne imot gode ønsker og varme tanker de neste ukene.

 

Stikkord:

11 kommentarer

A

27.02.2013 kl.20:24

Masse gode ønsker sendes fra meg iallefall :) Lykke til.

Tante Jul

27.02.2013 kl.22:34

A: Takk!

Ulrikkehenriettej

27.02.2013 kl.23:08

SV: Takk :)

:)

johanne

28.02.2013 kl.22:54

Halla gamla ! You can fool some of the people all of the time , and you can fool all of the people some of the time, but you can`t fool all of the people all of the time . Du er kanskje sliten , men du er ikke 42 enda , selv om det står på merket ditt . Kanskje NAV kan riste et aldri så lite kompetansehevningskurs ut av ermet ? Under har skjedd før , vet du .

Smak på : kompetanse hevnings kurs .

Tante Jul

01.03.2013 kl.09:25

johanne: Nå har jeg sett igjennom alle NAV-kurs som tilbys her i fylket, og det var ikke rare greiene. Det mest interessante for meg er kurs om hvordan møte ansatte med psykiske problemer...

Gunilla

01.03.2013 kl.15:14

Jag vill självklart önska lycka till i ditt jobbsökande! Själv skulle jag också behöva söka jobb känner jag i plånboken... Och den där gammelmjuka finrynkiga huden, den sitter på mig också...

johanne

01.03.2013 kl.23:25

Et råd i all vennskapelighet : IKKE møt ansatte med psykiske problemer . Kurs som innebærer praksis-utplassering på arbeidsplasser som kan gi nettverk er å foretrekke .

Tante Jul

02.03.2013 kl.00:03

johanne: Jepp, jeg mente ikke at jeg skulle gå et slikt kurs (annet enn for evt å få innblikk i mine egne problemer, men dem kverner jeg jo rundt i uansett); jeg nevnte det for å illustrere hvor lite utvalg det er her. De har også AMO-kuns i service og butikk (been there, done that) og kontor og økonomi (nåja, jeg har jo bare noen få høyskolevekttall i økonomi, men allikevel; det føles ikke akkurat som midt i blinken for meg)...

Tante Jul

02.03.2013 kl.00:05

Gunilla: Takk for lykke til! Jeg håper at du får noen lukrative oppdrag veldig snart så du ikke trenger å tenke på "vanlig" jobb. Og sånn hud er i grunnen ganske deilig å ta på :)

Hanna Lans

02.03.2013 kl.10:38

Jag befinner mig i exakt samma sits jag också! Både vad gäller jobb och mjukare hud ... Lycka till till oss båda!

Tante Jul

02.03.2013 kl.16:01

Hanna Lans: Ja, lykke til til oss!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits