Hold fokus!

Ruben har tatt bilde av meg, er det ikke fint?

Gjennom jobben min (som jeg kanskje snart ikke har mer, men la oss ikke dvele ved det) kommer jeg i kontakt med en god del ulike mennesketyper. Det er skurker og kynikere som bare er ute etter å skape fordeler for seg selv, det er livsnytere som velger å bruke talentene sine til å skape seg et enklere og friere liv, og det er folk som genuint gjerne vil hjelpe andre og prøver å kombinere dette med noe som ligner en inntekt. Siden jeg selv er ekstremt moralsk av meg har jeg lett for å bli indignert når jeg kommer over den første typen, og noen ganger tenker jeg at det er virkelig en skitten bransje jeg kommer i berøring med.
Men så er det alle de andre. Iblant snakker en jo om annet enn jobb, og da kommer gjerne personlige meninger og interesser frem. Jeg har snakket (nåja, chattet, for det meste) med flere som er rene oppkommer av gode råd og nye måter å se ting på, og så sent som i dag fikk jeg vite at en av kontaktene mine er sertifisert life coach på si. Ellers er det bare å se på Skype-profilene til folk for å få inspirasjon. "The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it", for eksempel. Eller "The main thing is to keep the main thing the main thing". Eller "Happiness is not having what you want but wanting what you have".  Selv har jeg frem til nå hatt "Det er jul hele året!" i min egen Skype-profil, men har nettopp byttet til "What would you be if you weren't afraid?" etter å ha sett en liten video fra hovedkontorene til Facebook, av alle steder (en finner dem overalt, altså!)

For å vende tilbake til overskriften; det er ikke bare hos enkeltpersoner jeg finner nyttige budskap. Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har dette neste fra, men lurer på om det er fra et webinar som ble arrangert gjennom en bedrift som heter Citrix (de leverer software for nettmøter og seminarer), om å holde effektiviteten oppe på jobb. I alle fall:

Follow
One
Course
Until
Successful.

Så det så.

Stikkord:

3 kommentarer

Gunilla

06.03.2013 kl.16:32

Men du! Båda dina "citat" var ju väldigt bra! Och passar så bra till mig. Får jag låna till min blogg?

Tack ; )

Tante Jul

06.03.2013 kl.20:01

Gunilla: Eh... Værsågod? :)

Monica prøver

07.03.2013 kl.00:33

Så fint av deg å dele dette! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits