Andy Pett og kvinnene

Jeg vil dele denne videoen som er lansert i dag. Den er til oss!

Jeg er ikke begeistret for rap, og kanskje spesielt ikke norsk rap, men en venner seg til det meste, og de melodiøse innslagene er ofte verdt å høre på. I denne sangen er det også verdt å høre på teksten. 
Sangen tar opp et alvorlig tema, nemlig det at det slett ikke er alle som har en ok holdning til kvinner, ikke engang her i Norge hvor vi angivelig er kommet så langt. Og Andy Pett er flink til å skrive. Såpass flink, faktisk, at jeg er usikker på om det er tilsiktet eller ufrivillig humor når jeg hører formuleringer som "Du ække konge, du er en unge, jeg håper pungen din får svi"... :)

Andy Pett, eller Anders Petterøe, som han egentlig heter, driver et produksjonsselskap som heter Golden Touch, og har allerede en del musikkvideoer og en spillefilm på samvittigheten. De lager også reklamefilmer for bedrifter, og bør bli en anerkjent aktør i Østfold innen lenge. (Heter det "innen lenge" på norsk? Jeg tror det er dansk. "I løpet av kort tid", kanskje?)
Uansett. Om du kjenner noen som vurderer å lage en musikkvideo, reklamefilm, instruksjonsvideo eller lignende, så tips dem om Golden Touch. Det ville jeg gjort.

 

Stikkord:

2 kommentarer

Anders Petterøe

09.03.2013 kl.15:40

Takk for fine ord her!

Føler jeg må presisere at denne videoen er laget av Line Cecilie Vågen, og Golden Touch Film hadde ikke noe med denne produksjonen å gjøre. Line har lagt ned tid og arbeid på denne videoen, så det er bare riktig at hun får æren for noe som faktisk er hennes produksjon. :O)

gulltopp

15.03.2013 kl.00:11

Applaus!!! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits