Tomme dager, tomt hode

Jeg føler at jeg burde fylle dagene mine med energisk jakt på en ny jobb, eller hvile og egenpleie, eller nyttige prosjekter hjemme i huset. Og jeg vil jo gjøre alle disse tingene. Allikevel blir det til at jeg mest sitter og gjør åndssvake og uproduktive ting på internett.

Årsaken til at jeg bestemte meg for å skrive et blogginnlegg akkurat nå var at jeg ville minne meg selv om at jeg faktisk har gjort noen nyttige ting i dag, men da jeg logget inn ble hodet mitt plutselig tomt. Hva har jeg gjort i dag?

Jeg har... Sett igjennom over sektsi stillingsannonser, men ikke søkt på en eneste av dem. Dog har jeg spart noen for nærmere vurdering.
Jeg har... Ringt til en potensiell arbeidsgiver og bedt om en mailadresse jeg kunne sende CV'en min til, og forklart at det elektroniske søknadsskjemaet de bruker ikke gir rom for beskrivelse av et studium eller en jobb en har hatt. Hun jeg snakket med skjønte hva jeg mente da jeg brukte et av mine egne studier som eksempel (og ja, jeg fikk mailadressen og sendte cv'en).
Jeg har... Levert barna i barnehagen og hentet dem igjen.
Jeg har... Trent corebar, og hatt en hyggelig samtale med instruktøren.
Jeg har... Bakt brød! Meget forutseende lagde jeg deigen før jeg dro på trening og satte den til å heve relativt kjølig så den var klar da jeg kom hjem igjen.
Jeg har... Laget middag og ordnet med overraskende mye oppvask (ikke overraskende at jeg gjorde så mye, men overraskende fordi jeg ikke riktig skjønner hvor det kom fra, alt sammen).
Jeg har... Begynt å dekorere en krans til å henge på inngangsdøren. Det trengs litt mere farge der ute.
Jeg har... Hentet en pakke på posten (Hurra! Kake-ark fra Britta!) og ikke gått på butikken samtidig (jeg har ikke råd til å kjøpe noe uansett).
Jeg har... Brukt tre kvarter på en interessetest på nett, som karriereveilederen sendte meg link til. Den gir i alle fall inntrykk av hva jeg IKKE vil jobbe med.
Jeg har lagt to grinete, trøtte og veldig søte barn.
Og så har jeg drukket en hel del kopper te og spilt usunne mengder Full Bloom på Facebook.

Jaja. Hvis jeg legger godviljen til har jeg jo faktisk både jaktet jobb, pleiet meg selv og gjort hus-prosjekt, om enn litt mindre energisk enn jeg kunne ønske...


(Bilde fra Weheartit)

Stikkord:

9 kommentarer

cassandraen

13.03.2013 kl.22:18

Syns du har vert flink og fått gjort mye jeg :D

Lykke til med jobbsøkingen :))

Tante Jul

13.03.2013 kl.22:22

cassandraen: Takk, det føles som om jeg trenger det. Jeg er forsåvidt "bare" permittert, men en vet jo aldri. Og om jeg sitter med hendene i fanget i tretti uker for så å bli oppsagt etterpå, da kommer jeg til å hate meg selv.

cassandraen

13.03.2013 kl.22:26

En vet aldri;)) Men nå tror ikke jeg du er typen til å sitte med hendene i fanget!! Dette ordner seg på en eller annen måte skal du se :D

johanne

14.03.2013 kl.20:51

Ikke er du typen til å sitte med hendene i fanget , nei . OG ikke er du typen til å hate deg selv .Takk og pris .

Tante Jul

14.03.2013 kl.22:36

johanne: Sant, ikke nå lenger. Takk og pris.

gulltopp

14.03.2013 kl.23:58

Jeg synes du har gjort mye, jeg!! Særlig mtp at du har vært på trening.. Jeg synes det tar så lang tid med alt man skal gjøre før og etter, pakke bag, kjøre dit, dusje, skifte.. En trening på en time kan ofte ta tre timer for meg, (men jeg er kronisk treig, da.) men i hvert fall! Siden du har fått med trening også , ser jeg deg for meg som rene virvelvinden i dag! :D

- Hannah

16.03.2013 kl.20:40

Du er utrolig lik moren min. Hun liker ikke å lage middag nettopp fordi en mengde oppvask på magisk vis klarer å teleportere inn på kjøkkenet. Facebook-spill er hennes favoritt-måte å prokrastinere på. Broren min er et mareritt å få til å sove.

Tante Jul

17.03.2013 kl.16:12

Hannah: Hehe. Vanligvis ville nok ikke "du er utrolig lik moren min" være noe jeg ønsket å høre fra en tenåring, men nå vet jeg tilfeldigvis at du liker moren din så da er det greit (bortsett fra at det får meg til å føle meg gammel) :)

- Hannah

17.03.2013 kl.17:22

Haha, er en av de få som syns de har en kul mamma så det er nok ikke negativt ment ^^

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits