Ny lekekamerat

Vi koser oss her på vår lille Stockholmsferie, barna og jeg. Første dagen vi var her fikk vi sjansen til å hilse på Suziluz, en fantastisk blogger som jeg har fulgt i flere år. Det var veldig hyggelig, vi snakket om alt mulig, satt i solen, lekte med barna og lo. Suziluz har fortalt at hun elsker å le, og hun gjør det både flittig og hjertelig. Barna hadde også veldig sansen for henne; Sixten sa flere ganger at "hun er så vakker". Og det er jo sant!

Hun tok oss med på kafé også, barna fikk pannekaker og jeg fikk et grillet smørbrød. Det er så lenge siden jeg spiste mat på kafé; Sarpsborg er ikke akkurat verdens navle når det gjelder kafékultur.Det var så mye sol at Ruben måtte låne mine solbriller, for hans egne hadde blitt liggende i bilen.Mine fjollete barn på uteserveringen...

Mye av dagen tilbrakte vi på en herlig lekeplass, med både dyr og mengder av klatrestativer og greier. Da vi skulle kjøre tilbake til svigerinnen min der vi bor mens vi er her var barna stuptrøtte og sovnet etter et par hundre meter. Det gjorde ingenting, for jeg er virkelig ikke vant til firefelts motorvei i rushtiden. Men det gikk veldig bra, og jeg gjør det gjerne igjen. Jeg håper på flere sjanser til å møte Suziluz i årene som kommer. Selv om hun synes jeg er en amasone :)

 

 

Stikkord:

6 kommentarer

gulltopp

28.04.2013 kl.12:33

Så koselig!! <3 Jeg liker slike innlegg! :D

johanne

28.04.2013 kl.17:20

Dere hadde nok en veldig fin dag . Amasone ? Fordi du er høyere enn henne ?--hun skrev på bloggen sin at hun ble overrasket over det . Men bedre Amazone enn persilleblad , ikke sant ?

Tante Jul

28.04.2013 kl.17:22

johanne: Det var vel egentlig ikke Suziluz som kalte meg amasone, men Amanda, i kommentarfeltet hennes. Suziluz bare samtykket, og føyde til "snygg" :)

suziluz

29.04.2013 kl.09:49

Hahaha, ja! Jag med mina 1.73 är van att vara längst med andra kvinnor, men du är ju hur lång och ståtlig som helst! Och har nog världens sötaste söner, faktiskt.

Tack för en fin dag, jag hoppas också att vi ses snart igen! <3

Tante Jul

29.04.2013 kl.21:32

suziluz: Så du ER såpass høy, ja? Jeg syntes nemlig ikke at du virket lavere enn meg, det må ha vært støvlene som lurte deg. Faktisk er vi like høye, på centimeteren...

Tante Jul

29.04.2013 kl.21:33

Ja, det der med verdens søteste sønner er jeg naturligvis hjertens enig i, forresten!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits