Bare 20 dager til Towel Day!

Den årlige markeringen for alle oss som elsker Douglas Adams nærmer seg med stormskritt, og jeg begynner å glede meg til mitt lille garden tea party. Ingen ting er ordentlig planlagt ennå, og jeg har ikke sendt invitasjoner til de heldige, men jeg har fått registrert hendelsen på towelday.org. Jeg sendte inn en mail i dag med en kort beskrivelse, og fikk dette svaret:

--------------------------------------------------------------------------------
Dear Tante Jul,
 
This is a very original concept and we like it!
 
Thank you! It has been added to the list on towelday.org
 
Wishing you a wonderful Towel Day 2013,
 
Your plastic pals at towelday.org who are fun to be with
-------------------------------------------------------------------------------
Hihi. Tilstelningen i seg selv er nok ikke så veldig original, jeg tror de sikter til det at jeg annonserer det som en semi-privat hagefest.

Grunnen til at jeg gjør det på denne måten er at jeg rett og slett ikke kjenner så mange som er like glade i Hitchhiker's Guide to the Galaxy som det jeg er. Men jeg VET jo at de finnes der ute. Og tenk da, så stusslig om det finnes noen innen rekkevidde som gjerne ville feiret dagen, men så vet vi ikke om hverandre!
Hvis du selv befinner deg i eller i nærheten av Sarpsborg rundt den tjuefemte mai, og hvis du har en viss ide om hvem Agrajag er eller hvordan en lærer seg å fly, da får du gjerne sende meg en mail. Kanskje vi kan treffes i hagen min?
Stikkord:

8 kommentarer

nerdefrue

05.05.2013 kl.21:34

wohoo :)

johanne

05.05.2013 kl.21:58

Yess ! Jeg VET hvordan man lærer seg å fly . ( Har ikke praktisert det ennå) Akkurat som jeg VET hvordan man svømmer,men ikke praktiserer det . Ved nærmere ettertanke er det visst ganske mange ting jeg VET hvordan man gjør - men ikke praktiserer .Hmmmm. På Towel-day (fullmåne og alting) er det Jaguar-treff her,så jeg har tenkt å møte de gale Jaguarfolka som skal innkvarteres på på Fossli og hos oss med slåbrok,håndkle og tekanne. Hahaha .

Tante Jul

05.05.2013 kl.22:02

nerdefrue: Du kommer, ja? :)

nerdefrue

05.05.2013 kl.22:05

Ja håper det. Mannen har bursdag dagen etter, men skal etter planene til Oslo på metalkonsert så hvis svigermor er snill så passer hun avkommet så jeg kan dra :)

Tante Jul

05.05.2013 kl.22:19

nerdefrue: Hvis hun ikke kan passe er det bare å ta ham med. Mine barn skal være her, og hos oss blir det ikke fyll og bråk og slikt tøys. Jeg regner forøvrig med å starte rundt fem eller deromkring. Jeg inviterer også selveste Trillian, fire år :)

nerdefrue

06.05.2013 kl.15:11

Ja kanskje han kan være med da :) Må bare få de til å kjøre meg bort da, siden jeg ikke har lappen :P haha Men det går nok bra :)

gulltopp

09.05.2013 kl.23:38

Så gøy! Jeg skal foreslå det for en jeg kjenner. Jeg mener å huske at hun er fan, jeg skal til henne på lørdag og skal høre om jeg kan låne boka tenkte jeg. Jeg blir jo så himla nysgjerrig når jeg ser hvor ivrig du er etter denne boka, så kanskje jeg kan melde meg på og vinne en plass til neste år. :)

Tante Jul

12.05.2013 kl.18:12

gulltopp: Jaaa, les boka! Og send masse hoopy froods til meg på fest, det er bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits