Dagens Kiwi

Jeg har vært på Kiwi igjen, jeg... Ganske tilfeldig, og bare fordi jeg allikevel var i nærheten med bil og følte meg litt nedfor og frustrert, dro jeg innom en Kiwi-avdeling som jeg ikke er på så ofte. Der hadde de enten vært veldig travle eller veldig late over pinsen, for du å du så mye datovarer jeg fant der!

Dette er alle varene jeg fikk med meg hjem, det vil si ting som går ut på dato i dag eller i morgen, eller nye varer jeg har fått som erstatning for varer som allerede hadde gått ut på dato. I tillegg var det mengder av ting som hadde gått ut og som det ikke fantes mere av, hverken i hyllene eller på lageret. Da er de som kjent nødt til å gi meg penger i stedet, og selv etter at de hadde trukket av for de varene jeg handlet "på ordentlig" fikk jeg masse penger utbetalt:

Jepp Åtte hundre og sekstito kroner. Varene jeg kjøpte kom på omtrent to hundre, så den lille avstikkeren til Kiwi tjente jeg faktisk over tusen kroner på. Jeg er glad!

Damen i kassen var ikke glad, det var sikkert litt av en blåmandag for dem som skulle ha ryddet i hyllene. Hun prøvde å gi meg dårlig samvittighet ved å si at utgåtte varer blir hentet av Varmestua og at det ville vært mye bedre om de fikk dem enn jeg, men jeg føler meg ikke noe verre av den grunn. Varmestua har samme avtale med alle Kiwiavdelingene, og på min lokale hadde de ryddet vekk alt i dag morges, så de får nok sitt skal du se.Og jeg på min side deler ut til andre i nød; både naboen og en kollega får en armfull med mat i dag. Og familien min ville hatt mye dårligere mat om jeg hadde måttet kjøpe alt selv. Med gratis kjøtt, fiskekaker og melkeprodukter kan jeg legge litt mere penger på friske grønnsaker i stedet.

Nå skal jeg snart dra avgårde og feire med å kjøpe noen sekker jord på Plantasjen.

 

Stikkord:

12 kommentarer

Ida Kristine Eikenes

21.05.2013 kl.13:14

wow!

Linn - Hund, foto og hverdag

21.05.2013 kl.13:19

Åh, det var ikke lite du fikk med deg heller! Syntes det er helt lavmål at kassadama skal gi deg dårlig samvittighet - reklamerer dem for at dem gir bort varer/penger på gamle eller snart utgåtte produkter skal dem søren meg smile pent og være hyggelige når folk finner varer som går ut på dato. Hadde det vært så himlaviktig for varmestua å få disse produktene burde dem ryddet før dem åpnet..

Tante Jul

21.05.2013 kl.15:08

Linn: Det tenkte jeg også, men jeg sa det ikke. Det er ikke hyggelig å hjelpe til med å skape dårlig stemning, så jeg bare pludret på og var blid og positiv.

BareMusikk

21.05.2013 kl.16:07

Ble en skikkelig fangst i dag også gitt, ikke verst :)

Tante Jul

21.05.2013 kl.19:02

BareMusikk: Slett ikke verst, nei :-)
Og så dro jeg på Plantasjen og kjøpte jord og stauder for noen av pengene, for det hadde jeg fortjent.

BareMusikk

21.05.2013 kl.23:16

Ja, det fortjente du :)

gulltopp

22.05.2013 kl.23:54

Så fantastisk!!! KOS dere med maten, du er jammen flink! Også kjøttdeig og fiskekaker og bacon som det er så lett å bare hive i fryseren, nå har dere en stund fremover! :D

(Og hun kassedamen! Jeg har virkelig ikke ord, hun burde gå og skamme seg.)

Tante Jul

23.05.2013 kl.01:26

gulltopp: Hehe. Jeg er glad og fornøyd, det er synd for henne om hun føler seg truffet av mitt hell fordi hun og kollegene hennes har gjort en dårlig ryddejobb.
Fantastisk!! Har selv tenkt å begynne med dette. Spesielt nå som jeg snart blir student. Man hva gjør du egentlig? Går du bare å leter etter utgåtte varer og så får du dem? Det er jo genialt. Kanskje greit å komme tidlig på morgenen og?

Har planer om å få til det her. Mhm~

Men hvorfor dama ble sur kan jeg ikke skjønne. Det er vel bare fint om noen finner litt gratisvarer. Hun taper vel ikke noe på det.

Tante Jul

28.05.2013 kl.13:05

~Forfatterspiren & Dataingeniø: I kommentarfeltet på dette innlegget: http://tantejul.blogg.no/1368442335_jackpot_og_fryseren_f.html har jeg svart på mer om hvordan det foregår med datovarer. Det kan helt klart lønne seg å komme tidlig (selv om det kan kjennes litt flaut om det er flere som venter utenfor som åpenbart har samme ærend), og på mandager og etter helligdager slik jeg gjorde nå.
Wooow, herlig. Det er kanskje mye å hente på å være litt ekstra oppmerksom. Og absolutt flott å ha denne muligheten når man har litt lite penger.

Tror jeg skal prøve å se om jeg finner noe i ettermiddag. Litt skummelt egentlig, men det går nok!

Stig

16.07.2013 kl.23:24

Pinlig

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits