Ting som gjør meg glad

For lenge lenge siden utfordret Hannah (Kaffemonster) leserne sine til å lage en plakat med fine ting på, ting som gjør oss glade eller får oss til å smile og slikt. Jeg ble ferdig med min kanskje to uker etter at hun postet et innlegg med sin egen plakat (fryktelig lenge siden, så orker ikke lete etter innlegget hennes), men fikk aldri tatt bilde eller blogget om det selv.
Men plakaten min, eller skiltet, som det ble til, henger her ved skrivebordet mitt og iblant kikker jeg på det og smiler for meg selv. Og nå er tiden kommet for å vise det frem til dere:

Ikke noe shabby chic-skilt her i gården, nei! Jeg elsker regnbuefarger, og på sølvfarget bakgrunn skinner det så fint atte.

Og nå, siden det er viktig å fokusere på de positive tingene her i livet, og fordi det er vanlig å sende utfordringer videre, så utfordrer jeg dere andre til å lage deres egen plakat. Eller skilt, eller liste, eller... Ja, skriv fine ting på ett eller annet og vis det frem!

 

Stikkord:

7 kommentarer

- Hannah

06.06.2013 kl.18:46

Oooh så fin! : )

BareMusikk

06.06.2013 kl.19:55

Veldig kreativt da :)

Tante Jul

06.06.2013 kl.20:01

BareMusikk: Det var Hannahs ide! Hennes var et stort ark med akvarellfarger i Steinerskolestil.
Lag en du også, da!

BareMusikk

06.06.2013 kl.20:30

Får se om jeg kanskje lager meg en slik liste en gang jeg også

Kan jo lage en liten liste her så du kan se noen av tingen som hadde

vært representert på min liste.

Venner, familie, musikk, sol og sommer, film, grilling, bade i sjøen/havet, såpebobler, en klem, jul og julepynt, Regnbuen, Stjerner, Båtturer, Barnelatter m.m.

Tante Jul

06.06.2013 kl.20:40

BareMusikk: Fint! Takk skal du ha. Og om du lager en egen liste kan den jo være bare for deg selv også; det å tenke ut hva du vil skrive på den er hyggelig i seg selv :)

gulltopp

06.06.2013 kl.23:10

Så fin den var!

Du kjenner meg, jeg greier ikke motstå noe slikt. Skal ta den når jeg får anledning, siden vi bor veldig minimalistisk nå fordi vi flytter, så er det ikke akkurat fargepenner eller plakatmateriale å oppdrive. :)

Jeg liker at du har vært så ærlig at du skriver penger, alt for mange er liksom sånn at man ikke for alt i verden skal innrømme at man blir glad av penger. Jeg tror det er mennesker som aldri har vært blakke.

På min kommer det til å stå regn og torden, vinden kan du få ha for deg selv ;) Hihi. Det er fine ting du har skrevet, jeg liker også at du kan fylle på noe mer om det plutselig er noe du kommer på! :D

Tante Jul

07.06.2013 kl.07:43

gulltopp: JA! De som sier at penger ikke betyr noe, de har ikke prøvd å ha alt for lite av det! Klart en kan være lykkelig med lite, men det finnes et punkt der det er FOR lite. Om en har nok, altså passe mye penger, da er det klart at det ikke er en stor sak. Men om en alltid har for lite og hver dag og uke er en kamp for å få ting til å gå opp (betale husleie, strøm, barnehage, sånne essensielle ting), da blir penger et stort fokus.

Og da blir jeg glad når det plutselig dukker opp noen :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits