Piknik i et tre

Nå har guttene og jeg vært på piknik! I et tre!

Jeg er skikkelig glad for at Gulltopp gjorde meg oppmerksom på Day Zero Project , det er en av de mest inspirerende sidene jeg har kommet over på lenge. Jeg har begynt på en liste over 101 ting jeg vil gjøre på 1001 dager, og selv om jeg ikke har greid å finne 101 ting ennå er jeg i full gang med å realisere noen av dem jeg har satt på listen min. For eksempel er jeg inne på min tredje dag uten Facebook, min fjerde dag uten godteri og også fjerde dag med minimum 30 minutters fysisk aktivitet daglig.

Siden er full av tips til ting en kan gjøre (ie. legge til på listene sine), og en av dem er "Have a picnic in a tree".

Vi hadde sikkert funnet på noe gøy i det fine været i dag uansett, men jeg er rimelig sikker på at om jeg ikke hadde hatt det som mål på listen min, så hadde det ikke blitt akkurat piknik i et tre...

Jeg visste om dette treet fra før, det står langs en veldig fin tursti i området, og dette var en perfekt anledning til å vise det frem til barna også. Runden som går forbi treet tar meg bortimot en time når jeg går alene (jeg er ikke sikker, for jeg pleier å ta et par avstikkere), så jeg var spent på om barna ville bli slitne eller lei. Men det ble de ikke! Dette ga mersmak, og jeg satser på flere turer fremover. Jeg gleder meg til de blir store nok til å gå ordentlige dagsturer, og om vi tar en tur som den vi gjorde i dag med jevne mellomrom vil nok den dagen komme raskere. Hurra!

Jeg heter tantejul inne på dayzero.com. Hvis du lager deg en egen profil med lister kan du jo si ifra, så kan vi følge hverandre!

 

 

Stikkord:

3 kommentarer

frodith

09.06.2013 kl.12:04

Siden det var så vellykket, så kommer du kanskje til å ha piknik i det treet titt og ofte kansje du? Få med ungene på tur igjen, og up in the tree we go :-D Det så herlig ut da :-)

Tante Jul

09.06.2013 kl.12:13

frodith: Det er en veldig grei runde for "turtrening" for barna. Passe lang og med logiske stoppesteder underveis. Så ja, det blir nok flere tilsvarende turer :)

johanne

10.06.2013 kl.19:58

Høyt på en gren en ( tre ) kråke( r ) satt !!!! Der kom du på den grønne gren du også .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits