Mandala

Jepp, nå har jeg gått til innkjøp av en fargeleggingsbok, for å komme i gang med utfordringen "complete a coloring book" på dayzeroproject. Da jeg la dette punktet til listen min visste jeg allerede at jeg ville prøve å finne en bok som denne, for jeg elsker mandalaer (selv om det er først nå jeg har lært meg at det er det de heter) og jeg ville ha en bok med fine motiver.Jeg husket at jeg hadde sett slike fargeleggingsbøker hos Søstrene Grene, og heldigvis hadde de noen ennå. Det var flaks, for ellers ville det ha vært litt bortkastet å kjøre helt til Nordby.

Etter at jeg hadde harryhandlet fargeleggingsboken min og litt mat og drikke kjørte jeg likegodt til Halden. Der har jeg ikke vært på lenge - har ikke vært der "på ordentlig" på ti år, faktisk, siden jeg ble ferdig med å studere der. Nå tuslet jeg rundt i gatene, kikket innom retrobutikken Fønix, som sannelig har overlevd til nå, og satt en stund på en brygge og fargela den første mandalaen min. På vei tilbake til bilen gikk jeg innom en bruktbutikk og kjøpte med meg et par kjoler (som var kjempebillige, altså!). Det var sikkert underbevisstheten min som tvang meg til det, etter at jeg hadde prøvd en fantastisk men ganske dyr kjole på Fønix og hengt den tilbake på stativet...

 

Stikkord:

3 kommentarer

frodith

19.06.2013 kl.13:22

Hvor er kjolene??? Så dem ikke på bildet :-D Kom igjen.. litt rosa outfit-blogging, jeg har lyst til å se :-) Og retro-kjoler høres herlig ut <3 De bildene, hva skal du gjøre med dem? Bare farge dem og la de være i boken? ELler henge opp? :-)

Tante Jul

19.06.2013 kl.13:25

frodith: Jeg driver ikke så mye med outfit-innlegg, jeg... Men når jeg en dag tar dem på meg skal jeg nok huske å ta et bilde for deg :)
Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre med mandalaene. I boken foreslår de at en kan henge dem opp eller bruke dem som kort... Kanskje jeg skal skrive brev på baksiden? Det å fargelegge dem er hovedmålet uansett, det er jo ren terapi!

johanne

20.06.2013 kl.15:01

Det høres ut som en fornuftig tilbrakt dag . Veldig fin fargeleggingsbok . Jeg husker hvor godt du liker innsiden av yogi-te eskene med mandala .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits