Dum dag

Æsj. I dag er en dum dag.

Ikke bare fordi det er grått og trist ute og det regner bøtter, og ikke fordi jeg tenker noe særlig over at jeg er permittert og har dårlig råd og det ser ut til at det ikke blir noen feriepenger på meg sånn foreløpig. Men fordi jeg er nødt til å gjøre noe som jeg ikke har lyst til. Noe som går ut over andre mennesker, men som jeg allikevel må gjennomføre for at det ikke skal gå ut over meg selv og familien min i stedet. Det er kjipt, og jeg føler meg trist, skuffet, sint og forvirret på en gang, men alternativet (for vår del, i alle fall) kunne lett bli uendelig mye verre. Jeg skulle bare ønske at det gikk an å ordne det slik at det ble bra for alle på en gang.

Jeg håper dere andre der ute har en mye mye bedre dag enn jeg har.

 

Stikkord:

6 kommentarer

ladyaugust

29.06.2013 kl.15:53

Usj noen dager er drittdager, sånn er det bare og noen ganger må man gjøre ting som en ikke har lyst til, det fine er at kontrasten til en fiin dag blir stor og da kan man sette ekstra pris på de fiiiine dagene <3 Klæm og håper etterhvert dagen din blir bedre :) Her skal det grilles uansett vær :)

frodith

29.06.2013 kl.16:37

Uff, det hørtes ikke noe særlig ut :-( Håper det blir bedre etterhvert :-)
Jeg håper du får en bedre dag i dag. Det blir kanskje bedre når du får ting på avstand? Og er det noe du må gjøre for å beskytte familien din, så skal du i hvert fall ikke ha dårlig sammvittighet.

Tante Jul

30.06.2013 kl.13:25

~Forfatterspiren & Dataingeniø: Jeg vet jo det, og det er kanskje ikke så mye samvittigheten som plager meg... Eller jo, litt. Men det er mere at jeg synes hele greia er trist og leit, og at jeg føler veldig med dem dette går ut over - selv om det nok kan sies å være deres egen skyld. Jeg skulle bare ønske... Uff. Dagen i dag er ikke mye bedre i det henseendet; det er flere ting som må gjøres, og på grunn av omstendighetene for øyeblikket vet jeg ikke engang hvor lang tid det kommer til å ta.
Det skjønner jeg godt, enda jeg ikke vet hva det er snakk om. Men en vanskelig situasjon, i hvert fall. Jeg håper det kommer bedre dager snart, og at det ordner seg så smertefritt som mulig (om det er mulig).

Gulltopp

02.07.2013 kl.01:08

:( Klem til deg!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits