177 dager

Nå er det bare 177 dager igjen til julaften, altså godt under to hundre, og om bare et par små måneder begynner det å bli "greit" å tenke på jul igjen. Heldigvis finnes det flere enn jeg som synes det er helt greit å tenke på jul hele året, og derfor finnes det steder som dette:(bilde herfra)

Det finnes faktisk en helårs julebutikk ganske nær meg, i gamlebyen i Fredrikstad, og det er vel på tide at jeg tar meg en tur dit igjen snart. De har mye fint der, men de gangene jeg har skullet handle der inne har betjeningen vært ganske ubehjelpelig og det er synd. Jeg håper de kommer seg. Jul er jo ikke bare dekorasjoner og ting, det hadde vært fint om de greide å holde stemningen også...

 

Stikkord:

2 kommentarer

Det skulle vært Julestemning heler året overalt! Selv om verken snøen eller pynten er der. Vi kommer teknisk sett ikke til å ha plass til juletre i år, men det skal jeg søren meg ha uansett. Om det så må henges opp-ned i taket. Visse tradisjoner må på plass, til og med på 26 kvadrat!

Tante Jul

30.06.2013 kl.22:05

~Forfatterspiren & Dataingeniø: Juletre oppned i taket har de faktisk på julebutikken i Fredrikstad. Det går helt fint :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits