Hehe...

Kanskje jeg skal følge den taktikken jeg også? Jeg vil gjerne ha nye klær. Og tysk-ordbøkene mine er innelåst på kontoret, som bostyrer har stengt etter at jobben min gikk konkurs. Jeg må sende ham en mail og si at jeg vil hente mine private eiendeler, inkludert den fine skog-fototapeten som jeg satte opp med tegnestifter...

Og ellers? I dag er det 152 dager igjen til julaften, så det er bare å sette i gang å planlegge gaver og julekort. På zazzle.com har de "Christmas in July"-salg til og med i dag, med rabatter på forskjellige varer og allermest på kort. Det finnes masse å velge imellom, eller en kan lage sine egne, og akkurat i dag er det altså 65 % rabatt på kort. Koden for å få rabatten er JULYHOLIDAYS.
Dette ser veldig ut som reklame, jeg vet det, men jeg får ingenting ekstra for å fortelle om det på bloggen min. Jeg bare liker Zazzle ganske godt.

 

Stikkord:

6 kommentarer

frodith

25.07.2013 kl.10:58

Hi-hi :-) Ja, jeg får vel komme igang med julekalenderen min snart da.. planlegge. Det var vi to som holdt på mest i fjor jul tror jeg ;-) du med godis, og jeg med strikkede ting :-D Så vi får begynne planleggingen snart og jeg må begynne å lage ting.. tar tid.. ;-)

Tante Jul

25.07.2013 kl.11:56

frodith: Jeg har et nytt julegaveprosjekt i år; har kjøpt utstyr til en helt ny hobbysjanger som jeg ikke har prøvd før. Hvis jeg får det til blir det fiiine gaver fra meg i alle retninger denne julen :)

- Hannah

25.07.2013 kl.16:26

I år er planen min å for første gang prøve å kjøpe julegaver i god tid, i stedet for å vente til den siste uka ; )

Tante Jul

26.07.2013 kl.08:22

Hannah: Det er fint å vite at en er i rute med gavene når tiden nærmer seg, og sannsynligheten er ganske stor for at en finner noe som passer perfekt til en venn eller et familiemedlem på andre tider av året enn akkurat i desember :-)

johanne

26.07.2013 kl.21:49

Humm . Følge taktikken med bilder av deg selv halvnaken , og med mengder av stavefeil og "ord delings feil" så du kan fortjene at julenissen gir deg klær og ordbøker til jul ?

Tante Jul

27.07.2013 kl.01:17

johanne: Jepp.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits