Sommer er i grunnen ganske ålreit

Et klassisk blogger-bilde, bare for å demonstrere at jeg har fått gå tur på en bryggekant med sommerkjole og sandaler. Det skjer sannelig ikke for ofte!

Sånn i tilfelle dere ikke er lei av å høre snakk om været: I år har vi så langt hatt en skikkelig sommer. Lange kvelende sommerdager som fører til hodepine, orkesløshet og vanningsforbud, men som er akkurat slike dager vi etterlyser i år med norskere vær. Dager som tjener til å lade opp solcellebatteriene våre så vi er bedre rustet til vinteren som dukker opp før eller senere, uansett hvor fjern den virker på en trettigradersdag i juli. Det er ikke så verst, synes jeg.

Varmeperioden i juli var / har vært så lang og intens at det tilogmed er badetemperaturer i Nisser, innsjøen i hjemkommunen min. Vanligvis foregår badingen i Nisser mer med et grøss enn med et smil, men ikke i år. Jeg hører beretninger om svømmeturer rundt hele småøyer, og fra strendene langs sjøen plasker både turister og fastboende omkring som om det ikke var noe merkelig med det.

Og de fleste av oss nyter og lar være å klage over at det er for varmt - selv om vi iblant får lyst til å skylde på varmen og bli sittende inne i skyggen.

 

Stikkord:

2 kommentarer

ladyaugust

28.07.2013 kl.14:27

herlig <3 riktig såå god sommar :D

frodith

28.07.2013 kl.14:41

Ja , i år har vi virkelig fått de GODE temperaturene :-) Og sola. Og vi klager ikke det minste egentlig.. Og vi skal huske på den gode sommeren, langt inni kroppen, når batteriene er litt fllate igjen og vi prøver å skylde på dårlig sommer... For det har det IKKE vært :-) Jeg skal huske hvor god den var :-) Herlig rett og slett :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits