Velkommen til Himmelriket!

I dag ble det en liten fjelltur på Gautefallheia, til et sted som kalles Himmelriket.Det er et stort skålformet område med glattskurt fjell, masse utsikt, og visstnok en helt spesiell akustikk. Det siste glemte vi å sjekke, men resten stemte i alle fall. Turen var i underkant av fire kilometer med utgangspunkt ved skianlegget ved Gautefall, og det var akkurat passe for barna.


De vimset omkring, både oppover og ned igjen, mens de vekselvis storkoste seg og klagde over alt fra maur til tørst til oppskrapte knær.


Moren min var med. Hun har erfaring med vandring (pilgrimsvandring til Santiago de Compostela for noen år siden, og en fjellvandring på Mallorca i vår), så henne er det en glede å gå sammen med.


Jeg var der også. Og jeg ser at jeg greide å få med begge barna på selvportrettet mitt, enda jeg hadde ryggen til! Det var ikke verst!


Se den fine benken vi fant! Den er perfekt til å stå akkurat der den står. De to bena i høyre enden er grener som har fått sitte igjen. I den andre enden er det ingen ben, for fjellet skråner. Og så er den flat på toppen, noe som ser ut til å være gjort med øks.


Turen ble avsluttet i hoppeslott. For meg ser det litt bisarrt ut at det står tre hoppeslott på en øde parkeringsplass ved et skianlegg om sommeren, men barna var glade så da er det nok greit :)

 

 

Stikkord:

2 kommentarer

Britta

29.07.2013 kl.23:31

Looks like so much fun! Does this mean that the boys are old enough that I can visit and all of us can go hiking? :)

Tante Jul

30.07.2013 kl.02:52

Britta: YES! although the hikes may not be as long or as fast as you may wish, at least not just yet...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits