Snille jenter

Ting ordner seg for snille jenter.

Eller, ting SKAL ordne seg for snille jenter, om det finnes noe rettferdighet i verden.

Som dere som leser bloggen min vet er jeg på utkikk etter en jobb. Først og fremst for å få en normal inntekt (det er trist at det er pengene som er hovedmotivasjonen, men det er slik det blir om en ikke vinner i lotto eller arver en formue), men også mye for å få rytme i livet igjen og føle at jeg gjør noe nyttig. Derfor vil jeg helst ikke ta en hvilken som helst jobb, for om det virkelig bare er for pengenes skyld tror jeg at jeg kommer til å bli sånn passe ulykkelig. "Heldigvis" er jeg litt for gammel og litt for kvalifisert til å få de jobbene jeg har minst lyst på (for butikkjobber blir jeg danket ut av tyveåringer med sommerjobberfaring), og nå har faktisk også et fornuftig menneske på NAV sagt at jeg ikke bør bruke energi på å søke på slike jobber. For uansett om jeg har veldig lyst på jobben jeg søker på eller ikke er det demoraliserende å få nei...

Vel. Egentlig skulle dette innlegget bare være et par setninger langt, for jeg ville fortelle at jeg har fått et lite oppdrag! Jeg skal få jobbe noen timer med å ta imot og preppe årets konfirmantkull, faktisk, og få betalt for det. Jeg har vært hjelpeleder på konfirmantleir tidligere, men ikke med undervisningsansvar, så dette blir spennende. Det finnes et opplegg jeg skal følge, og jeg blir ikke helt alene, og får hjelp av presten til forberedelser. Det går sikkert bra. Jeg er glad!

I går fikk jeg også en uoffisiell (men ikke hemmelig) tilbakemelding på hvilket inntrykk jeg hadde gjort i intervjuet på den jobben jeg ikke fikk rett før sommeren, den jeg hadde så forferdelig lyst på. Tilbakemeldingen var veldig positiv, og det gjør meg glad. Jeg har jo sett den vinnende kandidatens bakgrunn, og med utgangspunkt i hennes arbeidserfaring hadde hun måttet være fullstendig malplassert i intervjuet for ikke å bli tilbudt stillingen. Jeg derimot har en bakgrunn som på papiret ikke ville plassert meg blant topp tre, eller engang blant topp ti, så for meg var det nok mye motivasjon, personlighet og evne til å finne løsninger som gjorde utslaget. Det er fint å vite at jeg faktisk kan gi et godt inntrykk, mellom alle standardavslagene som dumper inn i innboksen min. Så det er bare å stå på, plutselig er jobben der!


(fra weheartit, naturligvis)

 

Stikkord:

6 kommentarer

suziluz

23.08.2013 kl.10:32

Helt rätt tänkt! Du är bra, och det kommer att gå bra. Och förresten, om du vill - lite senare under hösten skulle jag kunna komma förbi dig någon dag och hjälpa till att slipa och måla och sånt. Jag tycker att det skulle vara kul, och det vore kul att ses igen! :)

Tante Jul

23.08.2013 kl.10:46

suziluz: Jaaa! Nå håper jeg naturligvis å bli ferdig med dette rommet på et par uker, men er redd det kommer til å ta lenger tid. Er du god til å tapetsere skråtak? :)

Nuka

23.08.2013 kl.10:50

Tusen takk for kommentar på bloggen min! :)

Åh lykke til med jobbtingene!

Tante Jul

23.08.2013 kl.15:50

Nuka: Takk skal du ha!
Og det var da bare hyggelig :) Jeg likte bloggen din godt, og da hiver jeg gjerne inn en kommentar innimellom.

suziluz

24.08.2013 kl.17:51

Jag har aldrig tapetserat skråtak, men någon gång ska vara den första! ;)

johanne

27.08.2013 kl.23:48

Så fint at det skjer noe positivt ( konfirmantene) og det må ha vært skikkelig hyggelig å få den fine tilbakemeldingen fra intervjuet til jobben "du nesten fikk". Og Abraham Lincoln har helt rett : Det du gir oppmerksomhet styrkes .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits