Hva driver jeg med?

Eh...

Joda, neida, så...

Jeg har forspist meg på kokosboller (takk Kiwi), og driver og skraper tapeter (fase to, nå blir det snart flatt på veggene her) mens jeg hører på Pink og fantaserer om Johnny Depp. Jeg er nemlig ikke eldre enn at jeg kan kose meg med fjortisfantasier - og heldigvis finnes det fremdeles dritkjekke kjendiser som er eldre enn meg så jeg slipper å bli beskyldt for å legge meg etter småunger ;-)

I dag har jeg fått postkort fra Belarus, Finland og Nederland, og jeg venter i spenning på at kortene jeg har underveis skal komme frem og bli registrert så jeg kan sende fler! 21 dager på reisefot for å komme til Kina, kan det stemme da? Og seksten til Ukraina? Dit tok det bare sju dager sistgang. Hmpf.

Vel. Tilbake til å skråle "Raise your glass" og gi meg i kast med veggen igjen. Kos dere!

 

Stikkord:

4 kommentarer

frodith

28.08.2013 kl.18:27

Hørtes kjedelig ut med å skrape vegg... men blir jo fint etterpå da :-D Og en kokosbolle gjøre jo det hele litt lettere? :-D Spennende med disse kortene dine da :-)

Tante Jul

28.08.2013 kl.21:11

frodith: ...Var det noen som sa noe om EN kokosbolle? Hva med femten? :)

johanne

31.08.2013 kl.20:06

Høres ut som greie gjøremål,det der --alt med måte . Det er verre med når JEG fantaserer om Johnny Depp, ikke sant? Men så er jo jeg kjent for å legge meg etter småunger, eller hva?

At postkort kan ta lang tid (eller bare bli borte) kjenner jeg til . Ester har ennå ikke fått kortet jeg sendte fra Mallorca 14.mai i år.

Tante Jul

02.09.2013 kl.18:36

johanne: Tja. Johnny legger seg jo forsåvidt etter småunger han også, på sett og vis. Jeg mener å ha lest at den nåværende flammen hans er tjuesju...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits