Jeg prøver igjen...

Jeg har prøvd meg på 30 day shred en gang tidligere, men ga meg av en eller annen grunn etter elleve dager. Det er jo ikke så smart, da vet jeg jo ikke om det virker! Så jeg prøver igjen. Jeg har forresten satt opp "complete the 30 day shred" som ett av punktene på Dayzeroproject-listen min, så jeg er pent nødt til å få krysset den ut. I dag er dag TO, og jeg har vondt i hele meg... Særlig lår og legger er denne ganske tøff for. Og armer og bryst...

Programmet varer i tjue minutter omtrent, så om jeg skal kunne bruke den til å dekke et annet punkt på Dayzero-listen min i tillegg (Do a 30X30 challenge) må jeg gjøre noe annet i tillegg. Flere mageøvelser, kanskje. Eller bare notere resten av dagens aktivitet som ti minutter :)

Uansett; siden jeg var superflink og gjorde denne før frokost i dag tenkte jeg at jeg skulle være enda flinkere og gå på Zumba klokken ni i tillegg. Det gikk helt supert (etter at jeg ble varm igjen og det sluttet å verke slik i bena), men har resultert i at jeg ikke har gjort noe som helst annet nyttig hele dagen så langt... Så nå hiver jeg meg på veggen, og håper å få skviset inn en jobbsøknad også før barna skal hentes.

Ha en deilig dag!

Har dere prøvd 30 day shred? Funket den for dere? Og holdt dere ut i tretti dager?

 

Stikkord:

4 kommentarer

future.blogg.no

30.08.2013 kl.14:49

Hei! Kjempe fin blogg du har! Leser den hver eneste dag :D Kunne du kommentert min blogg?

Tante Jul

30.08.2013 kl.15:19

future.blogg.no: Hei, så hyggelig å høre at du leser bloggen min hver dag. Hva syntes du om det viktige innlegget jeg skrev om verdensøkonomien i forrige uke? Og det om hvordan mennesker burde behandle hverandre og hvordan de kan se på seg selv? Og likte du forrige oppdatering med bilder fra grønnsakshagen min? Synes du barna mine er søte?
Det er forresten interessant at du også leser halvparten av de bloggene som akkurat nå ligger på forsiden av blogg.no hver eneste dag... Hva med å legge inn en ordentlig kommentar på folks innlegg - HVIS du synes innlegget er interessant - i stedet for å klippe og lime inn en kommentar som kanskje ikke er helt sann bare for å fiske noen kommentarer selv?

frodith

30.08.2013 kl.15:31

Det er veldig moro med Zumba, jeg har prøvd noen ganger, og LO hele tiden.. Mest fordi jeg så ut som en ku... Klarte jo IKKE å henge med... Men moro var det :-) Helt klart :-) Jeg fikk en tidlig fri i dag, og FOR hjem og støvesuget og har nå satt meg til på sofaen...Du skjønte at den røde var til deg, gjorde du ikke...? Rødt til tante Jul liksom ;-) Ha en fin kveld og HERLIG kommentar til The Fisher ,-) Klem <3

johanne

31.08.2013 kl.20:15

Hive seg på veggen kan gi blåmerker har jeg hørt. Så hiv deg med måte - hiv ohoi .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits