Teblomster!

I går hentet jeg en pakke på postkontoret, som jeg var litt spent på. Jeg husker jo omtrent hva jeg har bestilt, men når jeg venter på mer enn en ting kan jeg aldri være sikker på hvilken av dem som har kommet. Utenpå denne sto det "artificial flowers" (så jeg da jeg hadde hentet den). Jeg har såvisst ikke bestilt kunstige blomster, men det var nært nok til at jeg gjettet hva som var inni: Teblomster!


Teblomster er laget av teblader og forskjellige blomster som er knyttet og pakket sammen på en spesiell måte. Når en tar dem ut av emballasjen ser de ut som små baller.


En legger en slik ball i en tekanne (fortrinnsvis av glass, for dette er verdt å se på) og heller kokende vann over.


Ballen åpner seg...


...mer og mer...


...og blir til slutt en vakker blomst.


Er den ikke fin?

Og teen smaker godt også, det er jo heller ikke å forakte :)

Akkurat nå sitter jeg og drikker en kopp te fra andre "omgang" på en slik blomst. Jeg har nemlig funnet ut at en fint kan bruke dem to ganger. Da går en naturligvis glipp av åpningsprosessen andre gangen, men så lenge en er forsiktig vil blomsten være pen å se på også ved andre gangens overhelling.

Og for å vende tilbake til beskrivelsen "artificial flowers", så er det jo på en måte sant. Det er heller ikke vanskelig å forså at en ebay-selger fra Asia velger den beskrivelsen (og merker pakken som "gave") i stedet for å legge den rett i hendene på tollvesenet med beskrivelsen "urter" eller "te". Det ville sikkert forlenget leveringstiden betraktelig.

 

Stikkord:

9 kommentarer

Eirin Lavine

05.09.2013 kl.11:05

Ahh, elsker teblomster :) Bestilte en pakke en gang og drakk mer te de påfølgende dagene enn jeg hadde gjort i hele mitt liv - fordi det var så morsomt med blomstene... Haha. Lett å underholde;)

Fru Stussli

05.09.2013 kl.11:06

Åh!!! Så kul!!!

frodith

05.09.2013 kl.11:43

Så fiiiiin :-) Skikkelig dekorativt, og hvis man er glad i te er det jo viktig med litt visuelt også :-) Kose deg :-)

Tante Jul

05.09.2013 kl.11:50

frodith: Jeg koser meg masse med disse! Og gir bort en også, til en glad leser :)

Tante Jul

05.09.2013 kl.11:51

Fru Stussli: Ikke sant? Jeg synes disse er helt fantastiske! Jeg kjøpte noen i en tebutikk i Oslo en gang, men der kostet de femten kroner stykket (det var derfor jeg fant ut at de kunne brukes to ganger, hihi). Det var billigere (og bedre utvalg) på ebay.

Tante Jul

05.09.2013 kl.11:52

Eirin Lavine: Fortsett å være så lett å underholde! Evnen til å glede seg over små ting kan iblant være det viktigste en har.

johanne

05.09.2013 kl.14:29

Vakkert .

A

06.09.2013 kl.13:29

Ååå. Så fint!

Tante Jul

07.09.2013 kl.08:57

A: JA, kjempefint! Jeg elsker disse.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits