Hva ville Tollvesenet ha sagt...

...om de hadde tatt seg en kikk i pakken min?

Hva er dette for noe? Det lukter litt planteaktig av det...

...og det ser litt planteaktig ut, også. Kan det være narkotika? Tobakk? Ulovlig urte-kosttilskudd? Det fulgte ikke med noen deklarasjon eller annen form for beskrivelse av innholdet i pakken. Jeg ville kanskje ha lurt litt selv, jeg, om det ikke var for at jeg selv hadde bestilt det  - og visst at det ikke er noe ulovlig. Og om jeg ikke allerede hadde vært sikker så hadde det vært nok å lukte på det, og å helle kokende vann over det. For dette er - som dere sikkert også har gjettet for lenge siden - te.

Jeg gleder meg til å ta en kopp etter frokost og trening (starter på del to av 30 day shred!) i morgen.

 

Stikkord:

6 kommentarer

frodith

09.09.2013 kl.17:51

Jammen bra du vet hva det er :-D for ser mistenkelig ut ;-)

Tante Jul

09.09.2013 kl.17:58

frodith: Neeeeida, det er helt naturlig!

karenmarenmette

09.09.2013 kl.19:06

Ha, ha.. Ja det der såg mistenkeleg ut :) Kva slags te er det? SPennande. Er liksom litt tida for te, bok, stearinlys, teppe og kveldskos no framover. Eg stortrivast med tida fram mot jul Startar tidleg med juleverksted, og i koret mitt startar vi tidleg med å øve på julesongar. Min favoritt julecd er "Desemberbarn" med Kari Bremnes. Men den må eg tvinge meg sjølv til å vente med til iallefall slutten av oktober. Prøve og holde meg til begynnelsen av november, for min manns skuld :) så han slepp høyre på for tidleg. So te, lys, bok og teppe for no..

Tante Jul

09.09.2013 kl.20:08

karenmarenmette: Det er bare en svart ekstralagret kjempesterk type, som visstnok skal hjelpe med å øke forbrenningen. Det blir interessant å smake, og å se om den kanskje bare gir meg koffein-/tein-overdose.
Je3g pleide også å synge i kor, men har ikke begynt igjen etter at vi flyttet hit hvor vi bor nå. Jeg ville vel heller ikke hatt det øverst på prioriteringslisten nå - der ligger barn, trening og menighetsråd. Og dermed er det slutt på fritiden...

johanne

10.09.2013 kl.16:20

Dette hadde satt deg rett på tollvesenets overvåkingsliste , tror jeg .Ser virkelig skummelt ut .

karenmarenmette

10.09.2013 kl.20:39

ha, ha.. Ja koffein-teinoverdose er herleg :) Herleg bonus viss den er fin for forbrenninga også :) Håpar du får tid å kose deg med din nye te.. Rett årstid for det no!!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits