Ja, og så har jeg jo vunnet noe!

Jeg har ikke vist frem premien jeg fikk fra Frodith! Hun viste frem noe hun hadde laget av bånd og boksringer(?), og sa at de som gjettet nærmest på hva det skulle bli til skulle få en premie. Jeg var en av de heldige... :)

Frodith, hun er en slik en som tydeligvis alltid finner tid til håndarbeid, og hun lagger masse masse fint. Til meg lagde hun (eller valgte, det er jo mulig at hun hadde en ferdig en fra før) en liten veske til å ha for eksempel mobilen oppi. Og den er RØD, julefargen over alle!

Jeg er veldig glad :)

Hvis du liker å vinne ting kan du jo være med på giveawayen jeg har gående, her kan du også vinne noe rødt ;-) Klikk HER for å komme til giveaway.

Stikkord:

7 kommentarer

frodith

09.09.2013 kl.19:55

Jeg laget den til deg :-D Hadde ikke noe liggende :-D Driver på med noe greier nå også, imellom blogging,middagslaging og jobbing :-D Sånne små søte går ganske fort :-) Driver med noe litt større nå ;-) Snart julekalender vettu :-)

Tante Jul

09.09.2013 kl.20:08

frodith: Juuulekalender! :D

frodith

09.09.2013 kl.20:16

JA!!! Må jo lage julekalender-innhold, og begynne tidlig er lurt ;-D

Tante Jul

09.09.2013 kl.20:17

frodith: Veldig veldig lurt. Jeg føler at jeg er litt på etterskudd allerede jeg, med de fem jeg pleier å lage (utenom den på bloggen)...

frodith

09.09.2013 kl.20:24

I fjor satt jeg og strikket store arm-muskler på meg, fra dag til dag nærmest... DET orker jeg ikke i år :-D Og laget innlegg fra dag til dag, to hver dag... La ut om morgenen- GÅTENE- og kåret vinnere hver kveld... TRAKK vinnere.. :-) Og det var moro,men dønn slitsomt :-P Ha-ha... Må gjøre LITT anderledes i år :-)

Tante Jul

09.09.2013 kl.20:29

frodith: Jeg har hatt forhåndsprogrammerte spørsmål som har dukket opp av seg selv ved midnatt, og skjema for å svare. Men trekning har jeg gjort manuelt. Og skrevet innlegg om riktig svar pluss vinner, og påminnelse om dagens luke. Og så karamellkoking, pakking og forsendelse, naturligvis. Masse jobb, men det er jo så koselig! Jeg håper at jeg får det til i år også.
Og så skal jeg være med på din kalender, det var jeg visst ikke i fjor...

frodith

09.09.2013 kl.21:25

Nei, og jeg var ikke med på din.. visste ikke om deg i fjor. Men i år... ;-) I fjor var jeg med på Whatwouldnemido sin kalender. Jeg visste bare om min og hennes. Jeg skal hvertfall ha klart alle kalendergavene... så får selve opplegget ellers komme litt sånn midt i alt julestresset :-D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits