Badedyr

De fine guttene mine elsker å bade. Vi har et digert badekar i kjelleren, langt større enn hva varmtvannsberederen greier å fylle, men når det er barna som skal i karet gjør det ikke noe om det bare er halvfullt. De plasker og søler, leker med badeender, kluter, propell-blekkspruter og det meste andre de får lov til å ha i vannet. Og iblant skeier vi ut med en badebombe eller lignende.

Denne gangen var det et oppkvikkende fargebad, som angivelig skulle gi en "lekker limegrønn farge". Jeg vet ikke helt hva jeg mener om det; kanskje den hadde vært limegrønn om jeg hadde puttet den i et fotbad? Men den luktet godt, og barna ble glade. Da krever ikke jeg stort mer.

 

Stikkord:

7 kommentarer

Emmieverlasting/Jeanette

11.09.2013 kl.23:54

Ser fornøyde ut :o) Elsket å bade selv når jeg bodde hjemme. Merkelig nok så har jeg ikke vært i besittelse av et badekar siden jeg flyttet hjemmefra!

Tante Jul

12.09.2013 kl.11:34

Emmieverlasting/Jeanette: Badekar er herlig! Jeg bruker aldri vårt selv, men det henger altså sammen med den der varmtvannstanken som er altfor liten. Første gangen jeg tappet i badekaret og gledet meg skikkelig til å legge meg nedi var det iskaldt, og jeg ble så skuffet!

Emmieverlasting/Jeanette

12.09.2013 kl.12:34

Hehe, ja, det skjønner jeg godt! Når jeg skal bade så må jeg ha så varmt vann at jeg nesten ikke klarer å sitte i karet :o)

karenmarenmette

13.09.2013 kl.14:02

Herlig.. skulle ønske eg hadde badekar sjølv.. Heldige barn som kan plaske i badevatn året rundt.. Ingenting bedre enn det. Er ikkje det herlig for mora å legge seg ned innimellom også då, med levande lys på alle kantar, badebombe med god lukt, avslappande effekt og herlig musikk ? Viss ein likar badekar, då sjølvsagt : ) ikkje alle likar det: Men eg blei heilt misunneleg eg :) levde meg heilt inni det her, merka du sikkert :)

Tante Jul

13.09.2013 kl.17:32

karenmarenmette: Joda, det ville vært herlig, hvis det ikke hadde vært for (som jeg nevnte så vidt i innlegget) at varmtvannsberederen vår er for liten til å fylle karet. Om jeg vil ha karet fullt av varmt vann må jeg koke opp vann i alle grytene jeg har, i tillegg til et par omganger i vannkokeren. Så det skjer omtrent aldri.

karenmarenmette

16.09.2013 kl.11:53

Ha, ha, ja stemmer det.. Ja då skjønar eg at det kanskje kan vere litt tiltak for mor :)

gulltopp

19.09.2013 kl.23:31

Haha, så søte! Det ser jo nesten ut som grumsevann, men som du sier, så lenge de er glade kan det jo være det samme :D

Det er vel nesten som basseng for dem det der, da. Gøy! Jeg vil også ha!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits