Bryllup!

I går giftet søsteren min seg med mannen hun har bodd sammen med siden tidenes morgen. Det var stas!

Bruden startet dagen sterkt med å nesten komme for sent til vielsen. Her er hun i fullt firsprang oppover trappen på Rådhuset:

Fashionably late, kalles det visst. Og hun var jo så fiiiiiiin at det gjorde ingenting.

Mannen hennes var også fin.

Etter vielsen - som besto i at en dame i advokat-outfit i rasende tempo leste opp en tekst om viktigheten av å ta ekteskapet på alvor, og så et par "ja" og noen underskrifter - spaserte vi alle sammen fra rådhuset til Pilestredet, der det var først en fest fra to til fem, og så en fest til fra sju til... Tja, jeg vet ikke hvor lenge den varte, for jeg måtte ta siste trikk ti over tolv.

Som vanlig glemte jeg å ta bilder det meste av dagen og kvelden, og da jeg kikket igjennom bildene jeg hadde tatt var det nesten bare dansker på dem.

Hihi.

Har jeg nevnt at mesteparten av familien min er dansk? De stilte mannsterke til denne festen, og jeg fikk benyttet anledningen til å bli litt bedre kjent med slektninger jeg har hatt alt for lite å gjøre med. Det var gøy! Jeg har jo en hel samling med flotte familiemedlemmer her; tante og onkel og fetter og kusine - og et knippe kjekke unge menn som er tremenninger til mine egne barn :)

Brødrene Victor og Tjelle

Fetteren deres Thorbjørn, og Tjelle igjen

Festen var i Alice i Eventyrland-tema (det kunne dere kanskje gjettet ut ifra kjolen til bruden?), og onkel Claus og "barnastremenning" Thorbjørn tok glatt på seg rollene som Tweedle Dee og Tweedle Dum:

Her med min flotte søster (Ja, jeg har to. Denne var gift fra før).

Bruden etter klesskift, et stykke utpå kvelden

Det var nok ikke tilsiktet, men den røykende DJ'en oppe på scenen fikk i alle fall meg til å tenke på larven i Alice i Eventyrland. Dere vet, den som sitter på et blad og røyker vannpipe?
Og Å! Ser dere bryllupskaken midt foran der? Den høye med svarte og røde hjerter? Den var så flott! Bunnen var rullet sammen, så når en skar et stykke fikk det vertikale striper :) Og så var det lysende sopper og blinkende sommerfugler i hele lokalet, og mengder med kaker og godis, og en overflod av vegansk mat i buffeten (det var jo tross alt på Blitz, og der har de prinsipper!). Og så te. Tekanner på alle bord, tekopper i dekorasjoner og oppdekning. Og naturligvis sto det "eat me" på opptil flere av kakene, og "drink me" på minst en av flaskene i rommet.

Jeg lurte fælt på hva jeg skulle ha på meg i forkant, men er fornøyd med det jeg landet på. Fargene rødt og hvitt er jo et tema i historien (male hvite roser røde), og selv om jeg ikke greide å oppdrive en flosshatt (JEG VIL HA EN FLOSSHATT!) kan det jo hende at noen forbinder bustete oransjt hår med Hattemakeren...

Og så gøy som dette hadde vi det akkurat da jeg måtte gå:Det var en fin kveld.

 

 

#bryllup

Stikkord:

14 kommentarer

frodith

20.10.2013 kl.23:31

Ja, DET så gøy ut :-) Livlig :-)

Tante Jul

20.10.2013 kl.23:56

frodith: Den kvelden var akkurat det jeg trengte :)

Kakedamen

20.10.2013 kl.23:57

Awww! Så ut som det kuleste bryllupet faktisk!! Nøyaktig så uhøytidelig som jeg ønsker mitt skal være om det noengang blir noe :P Fantastisk! Gratulerer til alle :)

Tante Jul

21.10.2013 kl.00:02

Kakedamen: Jeg og Mannen hadde også et slikt uhøytidelig bryllup. Lavt stressnivå, lave utgifter, og veldig mye hygge. Det kan anbefales.

frodith

21.10.2013 kl.06:14

Så bra :-)!!!

jonna

21.10.2013 kl.11:38

<3

A

21.10.2013 kl.15:38

Det så ut som en kjempefin kveld. Så herlig og ujålete, men samtidig gjennomført. Fantastisk!

johanne

21.10.2013 kl.17:29

Fiiin dag og fiiiin kveld . Fiiiin familie . Den fiiine maten hadde også fortjent å bli avbildet , men alle hadde det så travelt med å spise den .

Tante Jul

21.10.2013 kl.17:39

A: Det var en kjempefin kveld. Hyggelige mennesker, god stemning. Og en etterlengtet oppdatering på hvem jeg egentlig er i familie med.

Tante Jul

21.10.2013 kl.17:39

johanne: Det er sant. Ikke ett eneste bilde av maten hadde jeg.

gulltopp

22.10.2013 kl.02:33

Herrlighet, så utrolig gøy det ser ut. Og så fine dere var, både du og søsteren din!

Tante Jul

22.10.2013 kl.07:12

gulltopp: SøstRENE! Vi var fine hele gjengen! :)
Og ja, det var gøy.

gulltopp

22.10.2013 kl.17:35

Ja, dere var fine alle! :) Tenkte på deg og bruden da vettu, men den andre søsteren din var veldig fin hun også! :)

Britta

23.10.2013 kl.01:45

What a fun wedding! Glad you all had a great time!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits