50 questions, #11

 

11: You?re having lunch with three people you respect and admire.  They all start criticizing a close friend of yours, not knowing she is your friend.  The criticism is distasteful and unjustified.  What do you do?

Nå har jeg kommet dithen at jeg sannsynligvis ville lyttet en liten stund, så prøvd å få dem til å se andre vinklinger på det de kritiserte, og til slutt, om de ikke endret syn eller modererte seg, ville jeg sagt at vedkommende var min venn og at de skulle skamme seg. Kanskje jeg en dag blir slik at jeg øyeblikkelig slår ned på den slags oppførsel i stedet for å ta det forsiktige diplomatiske mellomspillet først.

Stikkord:

2 kommentarer

frodith

31.10.2013 kl.10:32

Det er jo noe med at det mellomspillet ditt, faktisk kan få dem til å endre noen tankebaner også, hvis du ikke forteller med en gang at du kjenner vedkommende. Hvis man går rett på dem, vil de antagelig skamme seg mer, men har de endret syn noe om det hele? .-)

Tante Jul

31.10.2013 kl.10:36

frodith: Joda, diplomati kan gi bedre resultater på sikt - og det er vel det jeg handler ut ifra - men iblant tenker jeg bare at folk FORTJENER å skamme seg, og at jeg burde vært flinkere til å få dem til å gjøre nettopp det.

Men det er vel ikke min jobb :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits