50 questions, #15

 

15: What?s something you know you do differently than most people?

Denne var vanskelig. Umiddelbart kom jeg ikke på noe; jeg lette etter småting som jeg kanskje har en artig vri på, men jeg kan ikke tenke meg noe som er såpass annerledes at det er verdt å nevne her. I stedet blir det noe som har med en personlig egenskap å gjøre, som ikke nødvendigvis er en god ting. Det vil si; i utgangspunktet er det godt, det synes jeg virkelig. Men i saken ligger at ett eller annet sted der inne ligger et vendepunkt som jeg selv ikke riktig ser? Så her er det:
Jeg holder ut lenger enn andre. Jeg fortsetter å gi nye sjanser og strekke meg for å prøve å fikse en situasjon og reparere ting jeg ikke har forutsetninger til (eller ansvar for, om du spør andre) å klare selv. Dette henger sammen med en overutviklet ansvarsfølelse, en ide om at det er jeg som må ordne opp. Bare jeg gir litt til, bare jeg utsletter meg selv enda litt mer, så kan jeg klare det. Helt alene.

Stikkord:

3 kommentarer

gulltopp

05.11.2013 kl.23:42

Huff. Det må du slutte med! <3

Tante Jul

06.11.2013 kl.00:09

gulltopp: Jobber med saken...

johanne

09.11.2013 kl.13:30

En ting du har tendens til å gjøre ( som jeg også får kjeft for å gjøre ) er "automatisk" å forsvare folk som blir hakket på . Hvorfor gjør vi det ? Jo , fordi alle skal ha en sjans . ALT er ikke galt med noen , det er alltid andre sider ? Man ER ikke det man gjør ? Men jo , galt ER galt , og en spade er en spade . Men for all del .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits