63 dager igjen til julaften!

Joda, butikkene er fulle av julevarer allerede, og vi har sett en del til den årlige debatten om at det er altfor tidlig og at julen burde være bare i desember og så videre. Det bekymrer ikke meg. Julemarsipanen og julebrusen får bare en marginalt større andel av min oppmerksomhet enn alle hyllemeterne med kaffe gjør resten av året. Om det ikke er interessant for øyeblikket, så finnes det ikke.

Og jeg har da mine egne (bedre) metoder for å holde julestemningen ved like enn å kjøpe sukkervarer med rød plast rundt!


(bilde fra weheartit)

Og så lenge det regner ute får jeg nøye meg med å drømme om julesnø...

Stikkord:

4 kommentarer

karenmarenmette

22.10.2013 kl.17:26

Jaaaaa, enig. Kan snaaart begynne å høyre på "Desemberbarn", med Kari Bremnes og Richard Wolff. weeehee!! Starter i midten av november med den :) gledar meg!!

dandilion

22.10.2013 kl.19:24

Er i gang med juleforberedelser, jeg :) Førjulstida er lang den ;) Har så smått begynt på julekort og pakkelapper.

Tante Jul

22.10.2013 kl.20:12

dandilion: Du er flink! :)

23.10.2013 kl.03:22

Ja, det er artig det der med den det er for tidlig-debatten.. Gud bedre, blir ikke folk lei av å bli så opprørte over den samme tingen hvert år?

Og tilbudet du spurte om i kommentaren, jovisst er du superhusmor, er nok ikke bare jeg som sier det altså ;) Kanskje de andre bare ikke sier det TIL deg.. :) Men venninnen til mamma, hun er sånn skikkelig flink husmor sånn som deg, og hun har sagt at man kan fryse eplebåter. Så da kan man nok det. Jeg har ingen erfaring med det, men siden Ingrid har sagt det så tror jeg vi kan anta at det stemmer. Hun vet som regel hva hun snakker om.

Jeg håper bloggeånden din fortsetter for det er alltid så koselig å lese bloggen din frem mot jul!!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits