60 dager til julaften!

Men først skal det være Halloween. 

Vet dere at i år er det tjue år siden filmen a Nightmare Before Christmas kom? Jeg kjenner en som ikke lar det bli forbigått i stillhet. Halloweendronningen Britta, min venn i California, har naturligvis a Nightmare Before Christmas som tema for sin episke halloweenfest. Det sammenfaller tilfeldigvis med tjueårsjubileet for hennes egen første offisielle halloweenfest, så hun går virkelig "all in". De av dere som liker Tim Burton, og dere som liker vanlig halloween også, bør VIRKELIG kikke inn hos Britta, HER.

En av tingene på min evige ønskeliste er å komme meg på en av Brittas halloweenfester. Jeg har stående invitasjon, men av ulike grunner (mest økonomiske) har jeg ikke fått det til så langt. I år er jeg ekstra lei meg for at jeg ikke får dratt. Jeg har mange tusen kroner i vente fra NAV lønnsgaranti, og i et lite glimt for et par måneder siden håpte jeg at de skulle komme i tide så jeg kunne dra. Men neeeeida. Og kredittkort er uaktuelt; jeg tør ikke tro på at jeg faktisk får pengene før de er inne på konto og jeg sitter med vedtaket i hendene.

Som jeg har nevnt mange ganger tidligere er Britta et unikum når det gjelder å lage fantastiske dekorasjoner selv. Mest til halloween, men hun har også hatt Harry Potter-temafester, mystery parties, Mardi Gras og slikt. Hun lager hva som helst, og tenker nok kanskje enda mer på halloween enn jeg tenker på jul. Hele året, naturligvis.

 

Stikkord:

7 kommentarer

Fru Stussli

25.10.2013 kl.13:59

Kuuuult! Tusen takk for tips om side. Det var jo masse inspirasjon på!

Ha en strålende helg!

Tante Jul

25.10.2013 kl.16:48

Fru Stussli: Jeg hentet inspirasjon fra Britta i flere år før jeg bestemte meg for at hun er så kul at hun måtte bli vennen min. Dermed sendte jeg henne en mail og sa at om hun noengang ville komme til Norge kunne hun bo hos meg. Noen år senere reiste hun hit for bryllupet mitt :)

Fru Stussli

25.10.2013 kl.16:51

For en fantastisk historie <3

Tante Jul

25.10.2013 kl.16:55

Fru Stussli: Det er en ganske trivelig historie, ja :) Vi har relativt jevnlig kontakt fremdeles, men jeg har som sagt fremdeles til gode å komme meg på en av festene hennes...

gulltopp

29.10.2013 kl.00:55

Åh, jeg håper du får dratt neste år i hvert fall!!! Skriv det på day zero-listen din! Jeg klikket meg inn på siden hennes, og herrlighet så kreativ og flink! Dr. Finkelstein så jo helt lik ut, og all teksten er jo identisk med the nightmare before Christmas, skjønner ikke hvordan hun klarer. :O Jeg lurte litt på om vi skulle ha halloween-tre slik som på bildet ditt, men det ble ikke til det. En blanding av usikkerhet og tiltaksløshet. Det blir uansett nok å gjøre når den beste tiden kommer. :)

Tante Jul

29.10.2013 kl.21:52

gulltopp: Det står på "Some day"-listen min. Kanskje en dag...

Britta

30.10.2013 kl.00:08

I really wish you could have come to this party too! I wish we weren't so far away from each other. Someday it will happen! I'm so glad you emailed me way back then since now I consider you a great friend. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits