Et øyeblikk i en postcrossers liv

Jeg sitter og skriver postkort, er inne på postcrossing.com og ber om en adresse å sende til. Det er alltid spennende å se hva slags menneske jeg ender opp med som mottaker; om det er en person jeg kunne ha ført en samtale med i virkeligheten, en med felles interesser, på samme alder - eller en person som virker så fjernt fra min egen personlighet at det er fascinerende bare det.

Mange har skrevet gode beskrivelser av seg selv, med oversikt over hobbyer og ting de liker, ting de ønsker å få vite mer om, og gjerne en liste over postkortmotiver de ville bli ekstra glade for å motta. Jeg leser alltid nøye gjennom beskrivelsene og gjør mitt beste for både å finne motiver de vil like og å skrive noe de vil synes er interessant. For egen del varmer det ekstra mye når jeg finner et kort i postkassen min og det skinner igjennom at avsenderen virkelig har gjort seg flid med å finne noe som vil glede meg.

I dag har jeg skrevet kort til en dame i USA, en noenogtjueåring i Belarus og en tenåring i Hong Kong. Tenåringen er veldig begeistret for et band jeg aldri hadde hørt om, så jeg søkte dem opp på youtube og har kost meg med titler som "Sexy, free & single", "Superman", "Mr. Simple" og lignende. Her er et eksempel:


Hihi. En lærer mye av postcrossing :)

Stikkord:

5 kommentarer

Ane Nustad

25.10.2013 kl.21:37

Hahah, Super Junior er et veldig populært K-pop (Koreansk pop) band.

Men herregud, dette hørtes koselig og gøy ut!

Tante Jul

26.10.2013 kl.09:12

Appelsinpiken: Ja, K-pop var det hun snakket om. Ønsker seg postkort med k-pop-band, koreanske brevvenner osv. Artig.

Og ja, det ER koselig. Lag deg en profil du også!

Ane Nustad

26.10.2013 kl.19:41

Already did. Nå har jeg sendt i veien to brev allerede. Ett til Russland og ett til Tyskland c:

kia

30.10.2013 kl.19:29

Jeg har også laget postcross-konto! Jeg har ikke fått noen kort ennå da, men sendt til Tyskland, Rusland, nederland og Usa.

Tante Jul

30.10.2013 kl.19:32

kia: Jippi! Velkommen i gjengen :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits