51 dager igjen!

Nå, venner, nå er det bare 51 dager igjen til julaften!
Det betyr - tro det eller ei - at flere av oss begynner å få dårlig tid. Vi som skal lage adventskalendere, for eksempel. De må jo være ferdige og levert til mottaker om bare tjueseks dager.

I år er et merkelig år for meg. Jeg har så langt kjøpt bare en julegave. EN, ja. Og jeg har ikke laget noen heller, selv om jeg for flere måneder siden skaffet utstyr til en helt ny hobby som jeg tenkte skulle resultere i en overflod av hjemmelagde gaver. Jeg har også bedt om å få slippe en av de kalenderne jeg pleier å lage, og kommer til å be om tilgivelse for ikke å lage en annen også. Og til dere alle sammen: Jeg kommer ikke til å klare en like stor karamellproduksjon i år som de siste årene og må dessverre tenke nytt om Tante Juls adventskalender. Om den blir helt avlyst, eller om den blir uten premier, eller om det blir et antall giveawayer på bloggen i stedet, det vet jeg ikke ennå. Jeg vil uansett gjøre mitt beste for å spre glede og julestemning blant folket.

Ha en fortsatt fin søndag, alle sammen!

 

#jul #konkurranse #premier #kalender #advent

Stikkord:

4 kommentarer

malene fossum

03.11.2013 kl.14:51

Herlighet, tiden går så fort. Gleder meg masse til julen:)

dandilion

03.11.2013 kl.15:22

Herlige Tante Jul! 8==('',)==8 Du klarer nok å skape julestemning både med og uten kalender :) Jeg følger bloggen din, men har ikke deltatt aktivt i kalenderen. Julestemningen får jeg med meg :) Jeg er godt i gang med juleforberedelser. Her i huset blir det kun kalender til frøkna. Lekte med tanken på om jeg og mannen skulle ta opp tråden med kalender igjen, men lar det bli med tanken. Så får vi se et annet år :)

gulltopp

04.11.2013 kl.03:04

Jeg rakk jo ikke delta så masse i fjor, og synes bloggen din er like julete og koselig uavhengig av kalender. Kalender er jo en bonus og fint og flott det, men ikke abhengig for at bloggen din skal være ekstra koselig og julete. :) Og noen ganger må man bare innse at man ikke får til absolutt alt, og det er helt greit. Jeg håper julen din blir like fin uavhengig av hvor mye du klarer å gjennomføre i forkant.

Og kanskje det gir deg skikkelig giv til neste år! :)

Tante Jul

04.11.2013 kl.07:07

dandilion: Takk, det varmer :)

Og så du da, som skal feire jul i nytt hus! Heldigvis finnes det mange år å ta av, om en vil ta opp igjen en tradisjon :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits