46 dager igjen til julaften!

I dag er det bare 46 dager igjen til julaften.

Det er bare en og en halv måned, det!

Hva rekker dere å gjøre på den tiden? Rekker dere å... Springe fra Karasjok til Jokkmokk? Lære å danse Charleston? Skrive en bok?
Det er utrolig hva en får til hvis en virkelig vil. Og hvis en har litt flaks i tillegg. Selv håper jeg å bli ferdig med å pusse opp soverommet på denne tiden (helst mye fortere, men det har vist seg å vær et evighetsprosjekt med det energinivået jeg har vært i stand til å legg inn i det). Jeg håper også å skaffe meg en jobb - tenk om jeg kunne bli invitert til julebord med nye kolleger om noen få uker! Ikke det at jeg har så veldig lyst til å gå på julebord, men du vet... Nye kolleger og så videre.

I tillegg håper jeg å få overtaket på skjemaveldet jeg er inne i, og at noen av tingene jeg sliter med skal begynne å falle på plass.

Og jeg håper på mange små glimt av lykke, slik jeg føler det når jeg sitter og leser nattahistorier med en varm liten gutteskrott på hver side, og to små hoder jeg kan snuse på mens jeg leser.

 

 

 

#mamma #jul #barn #oppussing #DIY #bok #bøker

 

2 kommentarer

malene fossum

08.11.2013 kl.21:29

Tiden går så fort. Gleder meg masse til jul, men enda er det en del ting å gjøre før den kan ringes inn:) Håper du har en fin kveld.

~Forfatterspiren~

08.11.2013 kl.22:23

Vi har faktisk kjøpt kongerøkelse, og juksa litt med å tenne den.

Gleder meg sånn til Jul. Vi har kanksje pitteliten leilighet og lite penger denne julen, men skal søren meg få til litt skikkelig julestemning likevel.

Krysser fingre for at en jobb kommer i boks. Julebord er koselig å være med på om en har fine kollegaer. Og lykke til med opppusing!

Selv skal jeg jo faktisk skrive bok på den tiden, har slengt meg på NaNo i år også. Så får vi se :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits