50 questions, #30

 

What is your happiest childhood memory?  What makes it so special?

Å bli bedt om å plukke ut ETT lykkelig barndomsminne er jo som å bli bedt om å? Velge bare en bit fra twistposen, bare verre.
Jeg var ganske lykkelig de gangene jeg gikk tur alene i skogen rundt huset der jeg vokste opp. Jeg hadde sydd meg en liten pose av skinn som jeg hadde i beltet mitt. I den var det fiskesnøre, kroker og dupp, og jeg hadde som regel med meg en kniv også, til å spikke meg en stang med. Det hendte ikke så ofte at jeg faktisk fisket, men jeg var i alle fall forberedt!

En sommer var jeg med faren min på fjellet i Trøndelag i flere uker for å hente ut stein. Jeg fant nedfallstrær i skogen og lekte hinderløype og trente opp balansen min i månedsvis i forveien. Vel oppe på fjellet fikk jeg kjøre beltetraktor, bruke spett og hakke, og lempe stein til den store gullmedaljen. I tillegg var det noen kilometer å gå mellom hytta og steinbruddet, og det var fantastisk spennende. Utrolig hva en kan få ut av stubber, steiner og krokete einerbusker når det er tåke og en har god fantasi!


Dette er steintypen vi hentet ut. Bildet har jeg lånt fra steinhaugenmoss.no, og HER kan du lese mer om thulitt.

Ellers mener jeg også at jeg må ha vært ganske lykkelig når jeg satt i time etter time i senga mi eller i sofaen og leste bøker eller tegneserier. Ellers hadde jeg vel ikke gjort det så ofte?

Én kommentar

thetestsite

19.11.2013 kl.10:44

herlige barndommsminner =)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits