En måned

Det har ikke skjedd ofte, i de seks årene jeg har hatt denne bloggen, at jeg har latt det gå en hel måned uten et eneste innlegg. Men det har skjedd nå, og attpåtil i jula. Teknisk sett er det godt over en måned også, siden de siste ti innleggene (omtrent) var tidsinnstilte.

Vel, det sier seg selv at ting ikke står helt greit til her i julehuset, men jeg klorer meg fremover og det kan hende at det dukker opp flere livstegn fra meg etterhvert. Kanskje det tilogmed blir noe hyggelig å skrive om, en kan aldri vite.

Sent i går kveld kom barna og jeg hjem fra julefeiring i Telemark, etter en langsommelig og ubehagelig tur gjennom snø, regn, vind og mørke. Om en liten stund setter vi oss på en buss mot Oslo, for frivillig å utsette oss for bølgene på veien til København (har man vunnet tur i julekalenderen til DFDS er man jo nødt til å bruke den også). Etter det tenker jeg at vi tar resten av ferien hjemme. Det får være måte på farting.

Tusen takk til alle hyggelige julehilsener jeg har fått, og spesiell takk til A og mamsen hennes som sendte meg hjemmelagde karameller!

Så håper jeg at dere alle sammen får en hyggelig og trygg(!) nyttårsfeiring. Ikke bland raketter og alkohol.

 

3 kommentarer

frodith

28.12.2013 kl.11:24

HÅper dere får en hyggelig tur :-) Og at ting blir litt bedre snart for deg og dere :-) Klerm <3

Ane Nustad

28.12.2013 kl.13:41

Åh, jeg drar også til Danmark snart! I morgen faktisk! God tur! :D

- Hannah

28.12.2013 kl.18:05

Godt nyttår :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits