Kom og lek med meg!

Ååå, jeg er så lei av at alt skal være så vanskelig og seriøst og voksent og kjipt. Jeg har lyst til å leke!

Etter en sånn lang bloggpause som jeg har hatt, uannonsert tilogmed, og med rikelig av hint om at det er fordi jeg ikke har det bra for tiden, er det litt vanskelig å blogge igjen. Skal jeg late som ingenting? Skal jeg gi dere en utførlig forklaring på hva som foregår i privatlivet mitt så dere kan overøse meg med sympati og gode råd?

Nei.

Jeg føler at det beste jeg kan gjøre er å begynne med noe teit.

Som å fortelle at jeg i dag har sett igjennom opptil flere lister med titler som "50 most eligible bachelors" og valgt meg ut et par nye kjendiscrusher. Tro det eller ei, etter atskillige måneder ble jeg faktisk lei av å ha kjendiscrush på Johnny Depp, enda så fabelaktig han er. Jeg hadde vel brukt opp alle dagdrømscenariene jeg kunne komme på eller noe. På tide med avveksling.
Uansett, mennene på disse listene er forferdelig unge, i alle fall de fleste av dem. Eller gamle, eller rett og slett ekle. Derfor gikk det ganske fort å bla igjennom dem: "For ung, for ung, for ung, for... hei, om jeg hadde vært nitten så kanskje... For gammel, for slesk, for ung, for stygg, for kjent, for ung..." Og så videre. Men et par fine menn på omtrent min egen alder finnes det da. Jada, jeg er klar over at jeg aldri kommer til å treffe disse fyrene, men hvis en først går inn for detaljerte dagdrømmer (jeg elsker detaljerte dagdrømmer!) bør de ha i alle fall et snev av realisme.
Den første mannen jeg stoppet opp ved hadde mørkt hår og noen intenst blå øyne (i alle fall på akkurat det bildet). Han het Bradley... Scott, tror jeg, og jeg har en snikende mistanke om at dersom jeg ikke hadde vært helt bortreist med hensyn til populærkulturen burde jeg definitivt ha hatt en anelse om hvem han er. Men det har jeg ikke. Nåja, fin var han i alle fall. Men etter å ha klikket meg gjennom resten av listen landet jeg på en annen som første dagdrømskandidat. Og han er en dverg.

Jepp, jeg sa det. En dverg. Trist, ikke sant? Her skal høye slanke vakre jeg gå omkring og bøye meg ned for å holde en fiktiv dverg i hånden mens jeg går på tur (har jeg noengang nevnt at jeg dagdrømmer såpass livlig at jeg iblant blir tatt på fersken i å føre samtaler med mennesker som ikke er til stede?).
Men naturligvis er han ikke dverg på ordentlig! Han bare spiller dverg, skjønner dere vel. Se her!

Ikke verst, vel?

Han ser ikke så ille ut som menneske heller.

Kanskje jeg burde google litt på Fili og Kili også, når jeg først er i gang? Hmmm...

 

Noe annet teit jeg har gjort i dag er å tilbringe en god halvtime inne på do for å ta selfies. Jeg hadde sminket meg fordi jeg måtte ut blant folk i dag, og da tenkte jeg som så at dersom jeg gnidde på litt ekstra kunne jeg kanskje klare å få til et bilde jeg kan legge ved cv'en min når jeg nå pøser ut med både åpne og stillingsspesifikke søknader. Ikke at det er viktig, men om jeg faktisk blir kalt inn til intervju kan det være greit å ha samme hårfarge som på bildet. Skuffende for arbeidsgiveren om de har ventet seg en blondine, og så kommer jeg med pippihåret mitt... Av kanskje åtti bilder sitter jeg igjen med en liten håndfull som unnslapp første sletterunde. Kanskje kanskje ett av dem kan brukes. Det gjenstår å se, neste gang jeg finner dem frem. Et cv-bilde skal vel helst ikke være et innlysende selfie, skal det det?

Kanskje en av dem som kommer for å leke med meg også kan ta noen bilder?

...og DER kan vi begynne å plukke setninger ut av sammenhengen og slippe fantasien løs :)


 

 

#selfie #kjendis #hobbiten #armitage #film #ungkar

16 kommentarer

Ane Nustad

04.01.2014 kl.23:30

ÅÅÅÅÅÅåååsdfjdkhdsd, du er ikke den eneste som har kjendiscrush på Richard Armitage! Har vært fortapt i ham siden.. hmm.. Veldig lenge! Kom over ham da jeg så på Roobin Hood serien, der han spiller rollen som Gay of Gisbourne. Satan for en perfekt mann!

Anbefaler forresten virkelig den serien! Ser for meg at det er noe du kunne likt ganske godt. Kjempegod historie, gode skuespillere, veldig godt utførte sett og kostymer, og ikke minst, full av flotte menn! \^o^/

fjellgeitbundingen

04.01.2014 kl.23:32

Hm, hva kommenterer man til dette innlegget? Her var det nok mye mellom linjene. Håper det ordner seg for deg, men vet ikke om jeg skulle si det, da du skriver du ikke ønsker sympati, men på den andre siden hadde du vel ikke skrevet noe om det om du ikke trengte litt ekstra oppmerksomhet?

Ane Nustad

04.01.2014 kl.23:33

Åh, jo, nydelig bilde forresten. Du er kjempepen, og ser mye yngre ut enn det du er. Det er ikke ment som smisk eller noe, tenkte bare at det kan være hyggelig å høre slikt c:

Tante Jul

04.01.2014 kl.23:37

fjellgeitbundingen: Sant, jeg er en sucker for sympati, og greier aldri å holde ting heeelt for meg selv. Takk! Ting skal nok ordne seg etterhvert, det er jeg nesten helt sikker på.

Tante Jul

04.01.2014 kl.23:39

Appelsinpiken: Kanskje jeg burde se Robin Hood, ja. Vanligvis ser jeg ikke serier, har ikke hatt tv på kanskje fem år og er glad for all tiden jeg slipper å kaste bort. Men iblant kan det være fint å ha noe å følge med på :)

Tante Jul

04.01.2014 kl.23:40

Appelsinpiken: Heh. Takk skal du ha, det er veldig hyggelig med komplimenter :)

Ane Nustad

05.01.2014 kl.00:05

Det er en veldig, veldig bra serie, så absolutt verdt tiden!

Det er også et par ting man vil rive seg i håret av, men det gode gjør generelt opp for det<3

Stina

05.01.2014 kl.00:06

Hehe, jeg er enig med deg, han er råkjekk<3 Både som dverg og ellers;)

Irene

05.01.2014 kl.00:44

Kjære Tante Jul!

Jeg har lest bloggen din i flere år, iallfall hele 2013 og mesteparten av 2012, eller var det siden 2011? Jeg husker ikke så godt lenger, er straks 38 og har to småttiser i hus. MEN det jeg husker er at jeg deltok i adventskalender din i 2012. Dessverre vant jeg ingen karameller, men jeg var likevel med og forhåpningene om å kanskje kunne være heldig vinner en dag, gjorde at jeg satte pris på jobben du gjorde.

Jeg har savnet julen 2013 på bloggen din, men har forstått at du har måttet bruke energien din andre steder og har full forståelse for det.

Sender deg derfor mange gode tanker og håper at ting ordner seg straks og med en gang!

Er forresten veldig svak for han som spiller Thor i Thor-filmene...

Tante Jul

05.01.2014 kl.00:52

Irene: Jeg må si at kommentaren din varmet! Så hyggelig at jeg har kunnet glede noen med bloggen og kalenderen min. Det var trist da jeg måtte bestemme meg for ikke å ha kalender i år, men også en lettelse da avgjørelsen var tatt. Forhåpentligvis kommer jeg meg ovenpå raskt og har et enormt overskudd mot slutten av året i år, så jeg kan leve opp til navnet mitt igjen...
Mange takk for alle gode tanker!

- Hannah

05.01.2014 kl.11:16

Jennifer Lawrence er min fremtidlige kone, hun bare vet det ikke enda!

suziluz

05.01.2014 kl.11:23

Jag kan ta bilder av dig om du vill! Jag är ju ganska hygglig på att fotografera och finns bara två timmar bort nu för tiden. Om du vill och har tid kan jag köra upp till dig nästa helg, så tar vi ett gäng med bilder till din cv! :) Och fikar förstås. Vad säger du?

Tante Jul

05.01.2014 kl.12:00

Hannah: Hehe, du får fortelle henne det, da. Eller bare dagdrømme om henne... :)

Tante Jul

06.01.2014 kl.20:33

suziluz: JA! KOM HIT! Det hadde vært fantastisk koselig. Og barna ville også bli glade!

suziluz

06.01.2014 kl.22:26

Ja men då säger vi det! Jag har ju adressen, så jag kommer på lördag! Och jag kan ta med mig en kaka, så får du bjuda på kaffet. ;) Jag skickar ett sms när jag är på väg!

Tante Jul

07.01.2014 kl.06:25

suziluz: Hurra!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits