En god nyhet

Jeg fikk visst lungebetennelse i forrige uke, jeg. Jeg som aldri har feber (normaltemperaturen min ligger rundt 36,5 grader, og legene nekter å tro på at jeg er syk når jeg nærmer meg trettiåtte) lå et helt døgn med 39,7 før jeg kom meg til legen og fant ut hva som var galt. Det har vært en del ligging etter det også, og dermed har jeg hverken fått gjort noe særlig med oppussingsprosjektet mitt eller fortalt dere den gode nyheten.

Ja, du vet, nyheten om at jeg har fått jobb!

Det kan sikkert diskuteres om jeg teknisk sett bør kalle et vikariat for en jobb, men jeg velger å gjøre det. Tre måneder skal det vare, og det er på ønske-arbeidsplassen min. Jeg håper naturligvis at det vil åpne noen dører for meg med tanke på fremtidig fast jobb, men i første omgang skal jeg bare nyte å ha et sted å gå til hver dag der jeg gjør nytte for meg, treffer folk og tjener litt penger. Det blir så bra!

 

De siste dagene har moren min vært her, for å hjelpe stakkars syke meg med barn og hus og alt mulig. Det har vært hyggelig, men i morgen reiser hun hjem igjen. Jeg er frisk nok til å holde meg oppreist hele dagen, gå turer, male dører og vinduskarmer (ja, jeg kom i gang igjen!) og slikt. Da bør jeg være bra nok til å håndtere de deilige snille små barna mine også. Selv om det er en befrielse å ikke måtte ta hele leggerutinen hver kveld, så er det noe av det deiligste jeg vet, det å sitte med en pysjkledd liten sønn i hver armkrok og lese bok under dyna...

Nå skal jeg tusle ut i vinden og hente skolegutten min.

 

 

#helse #oppussing #DIY #mamma #barn

6 kommentarer

Britta

30.01.2014 kl.22:59

So sorry you've been so sick, but huge congratulations about the JOB! Hooray! :D

I'm really glad your mom could come help take care of you & the boys.

Hey, did you ever get a package from me? I know I sent it the cheap rate, but I thought it should be there after a month of transit time? Hope you got it! Stay well!

Tante Jul

02.02.2014 kl.15:02

Britta: Hi Britta! The package arrived weeks ago, I've just been useless and haven't said thank you yet. I wanted to send you something back that I had to make first, and it took longer than intended to get around to actually doing it... But it's on its way now! :)

Britta

03.02.2014 kl.22:13

Glad it got there ok! Hope it made you smile. :) Good luck starting the new job!

A

09.02.2014 kl.21:36

Hurra! Gratulerer med jobb!

Tante Jul

09.02.2014 kl.21:59

A: Takk!
Og velkommen hjem til deg, antar jeg :)

A

09.02.2014 kl.22:04

Takk for det! Kom hjem på onsdag, etter det som må ha vært verdens lengste reise.

Deilig å være hjemme, selv om jeg leste om -11 i et av innleggene dine? Usj. Her begynner det heldigvis å nærme seg vår snart, og det var sol og flere plussgrader den dagen vi kom hjem.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits