Takk og pris...

...for at jeg er så god til å dagdrømme. Det er få ting som muntrer meg slik opp, eller som hjelper så godt mot frustrasjon og katastrofetanker som en livlig dagdrøm.

Jeg vet at det ikke nødvendigvis er smart å flykte inn i en fantasiverden når ting er vanskelige, og på sikt fungerer det naturligvis ikke, men iblant er det faktisk den eneste muligheten jeg har til å bevare et snev av balanse. Så får jeg dukke forfrisket frem i virkeligheten igjen og håndtere problemene etter en liten timeout.

Jeg håper at tilværelsen snart jevner seg ut så jeg kan finne gleden jeg trenger i den i stedet.

 

 

 

 

2 kommentarer

frodith

21.02.2014 kl.09:49

Jeg har hvertfall sansen for måten din å løse det på, man kan ikke ta tak i de tyngste tingene inni seg NÅR de er tyngst, men nøste opp litt når man har fått hodet LITT over vann. Det synes jeg også hvertfall. Håper ting blir bedre snart for deg <3

johanne

21.02.2014 kl.20:48

Det kan jo være sunt å fabulere litt om hyggelige ting for å få et pusterom . Det ville være litt lettere å finne balanse og trygghet i hverdagen hvis andre forholdt seg til realitetene sine selv og ikke skapte ugreie for en . Men som du sier - en får regne med at "det går seg til" .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits