De er gærne, de belieberne...

Vet dere at Justin Bieber har bursdag på lørdag?

Og vet dere hva belieberne hans vil gi ham i bursdagsgave?

Jo, ser du, han hadde jo en hit en gang som het Baby, den husker dere sikkert. Det er den av låtene hans som har flest visninger på Youtube, og belieberne satser nå beinhardt på å nå en milliard visninger før bursdagen hans.

En MILLIARD, altså.

Tusen millioner.

I skrivende stund har de nådd ni hundre og nittiseks millioner to hundre og ti tusen åtte hundre og syttien, men det forandrer seg jo raskt (jeg har måttet endre tallet mens jeg har skrevet innlegget). Rundt omkring i verden sitter det nemlig tusenvis av tenåringsjenter og spiller Baby på laptopene, telefonene og nettbrettene sine, og klikker på "refresh" med noen minutters mellomrom, for å nå det store målet. Noen av dem gjør det nok i skoletimen, på vei til trening, i stedet for å gå ut med vennene sine... En må bare anta at i noens liv er akkurat dette å klikke på refresh svært høyt prioritert for øyeblikket.

Strengt tatt burde det ikke vært noe problem for 40 millioner fans å nå en milliard visninger. Da jeg først hørte om dette manglet de rundt ti millioner visninger, altså hadde det vært nok at en fjerdedel av fansen spilte videoen én gang hver. Men antall visninger har "bare" krøpet oppover med rundt en million om dagen omtrent. De må stå på om de skal greie det.

 

Nåvel. Å nå en milliard visninger av en video på youtube er kanskje ikke et særlig edelt mål. Å gjøre det for å glede en som en ser opp til, og for å støtte et fellesskap, og for å vise at hvis en samarbeider kan en greie mye mer, det begynner å ligne noe. Så selv om jeg ikke er spesielt begeistret for gutten synes jeg i grunnen det er ganske fint, det som belieberne holder på med her. Så jeg lurte på: Skal vi hjelpe dem? Bare klikk play på denne videoen, så blir de så glade så. Det går jo an å skru av lyden mens det står på, også :)

 

Dette innlegget er skrevet for å glede barnevaktene mine, F og A.

 

 

 

#Bieber #Justin #Justinbieber #Belieber #Beliebers #kjendiser #fans #musikk #hit #Baby

9 kommentarer

dandilion

26.02.2014 kl.10:32

En fin måte å glede barnevaktene på :) Her i huset var det jeg som introduserte frøkna for Justin Bieber og "Baby". Det hørte liksom med alderen å kjenne til ham :) Og jeg synger gjerne med om sangen spilles :D

frodith

26.02.2014 kl.10:43

Ha-ha... at det går an! Har du kastet deg med? ;-)

Tante Jul

26.02.2014 kl.10:48

frodith: Jada. Men bare for å glede barnevaktene :)

uglybitches

26.02.2014 kl.11:01

haha blir vel altfor masse mas når han har bursdag

Kristine

26.02.2014 kl.13:04

De er noe for seg selv, disse belieberne... :-) Jaja, om det gleder noen så for all del ;-)

Adele og Frida

26.02.2014 kl.13:06

Det er bra! TUUUSEN TAKK! Det blir JB fest på lørdag! Siden du er Belieber kan du sikkert ta en tur innom og feire 20 års dagen med oss!!! Haha! <3

Tante Jul

26.02.2014 kl.13:17

Adele og Frida: Ikke kall meg det!!
Men takk for invitasjonen, jeg skulle naturligvis gjerne kommet men jeg tror barnevaltene mine er opptatt ;-)

A

26.02.2014 kl.20:02

En del av de er ganske gale ja. Akkurat dette er kanskje ikke det verste, men husker når det var en "greie" å få han til å slutte å røyke hasj ved at tenåringsjenter kuttet seg og la ut bilde på Twitter osv med #CutForBieber. Da blir det litt for gale.

Tante Jul

26.02.2014 kl.21:40

A: Fysj. Det husker heldigvis ikke jeg noe av, sannsynligvis fordi jeg ikke har brydd meg noe særlig.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits