Hihi...

I stedet for å skrive om hvor ille det er at Kirken tok en upopulær avgjørelse på tirsdag vil jeg dele en liten digresjon med dere.

Altså: På tirsdag den åttende april var det kirkemøte, og det ble stemt over hvorvidt Kirken skulle innføre vielse for likekjønnede eller ikke. De sa nei.
Samme dag gikk årets Fasteaksjon av stabelen, som vanlig i regi av Kirkens Nødhjelp. Konfirmantkullene ble sendt ut i verden (les: nærområdet) for å samle inn penger, sammen med andre bøssebærere. På Facebook dukket dette bildet opp, og ble delt av både meg og flere av mine venner:

Noen som ser ironien allerede?

 

Som følgetekst til bildet sto det : Ta godt imot alle bøsser. Uansett. #fasteaksjonen. Og det var da jeg leste det at jeg sprutet ut i latter.
En ting er regnbuen, som forlengst er blitt adoptert som symbol for homofile, lesbiske og transpersoner (si ifra om jeg glemte noen). Men når regnbuen dukker opp sammen med ordet BØSSE, som på dansk er ensbetydende med "homse", på samme dag som kirkemøtet og den tidligere nevnte upopulære avgjørelsen, og med en kirkelig organisasjon som avsender, da blir det for meg befriende, hoderistende morsomt...

 

 

 

#legning #kirken #religion #homofili #lesbisk #regnbue #symbol #humor #konfirmant #politikk

 

 

2 kommentarer

johanne

13.04.2014 kl.20:25

Humre --Joa - verden er ikke uten komikk . Både tilsiktet og utilsiktet .

gulltopp

13.05.2014 kl.01:37

Hahahaha!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits