Gamle dager

I helgen var jeg på reunion. Tjue(!) år etter at vi gikk ut av tolvte klasse på Steinerskolen møttes fjorten av oss igjen for å mimre og høre nytt.

Det var akkurat slik som en tjueårs-reunion skal være, tror jeg. Noen hadde forandret seg mye, andre ikke fullt så mye. Noen hadde blitt akkurat det vi regnet med at de skulle bli. Andre (som meg selv) har ikke riktig blitt til noe. Noen har karrierer, noen har familier, en del har begge deler. Noen kunne ikke komme fordi de var (eller bor) i utlandet, eller fordi de har små barn, eller - i et par triste tilfeller - fordi de er døde. Noen hadde ikke initiativtakerne greid å finne. Jeg håper de vet at de ville vært veldig velkomne. 

Programmet var tredelt: Først bading og volleyball (vi spilte mye volleyball i tolvte klasse), så middag på en kro, og deretter fest hjemme hos en fra klassen (i det store fine funkishuset hans på Snarøya. Sannelig trist at jeg lot ham dumpe meg da jeg var seksten...). Bading og volleyball skippet jeg galant, og gikk rett på kro med en lidelsesfrende. Det var mye triveligere. Over oliven og øl (nåja, han drakk cider) mimret vi litt, og fråtset i hverandres misere. Etterhvert som de andre begynte å dukke opp ble det enda mer å fråtse i. Blåskjell, blant annet.

Det ble en overraskende fin kveld. Jeg hadde troppet opp med tre munkholm og en iste i en bærepose. Da jeg forlot åstedet kolkken kvart over tre om natten lå en munkholm igjen i funkishusets kjøleskap, mens atskillige glass vin vimset forvirret rundt i blodomløpet mitt. Jeg stiftet et uforglemmelig bekjentskap med en bussholdeplass og avsluttet natten med å vasse gjennom brennesler da jeg skulle være lur og gå bakveien inn i en bakgård for å slippe å ringe på.

Til dette innlegget hadde det nok passet bra med et bilde av meg selv som tjue år yngre, men det skal jeg spare dere for (les: scanneren min står nedstøvet under en masse rot i et annet rom og jeg aner ikke hvor de gamle bildene mine ligger). I stedet kan dere jo høre på litt pausemusikk:

 

 

 

#klassefest #reunion #jubileum #venner #karriere #familie #fest

 

Én kommentar

gulltopp

30.05.2014 kl.01:06

Haha, så herlig, høres ut som en skikkelig fin kveld. Kanskje han med huset vil ta deg tilbake ;)

Bra du hadde en del vin i årene da du vasset gjennom brennesle, for jeg måtte putte armen nedi brennesle her om dagen (fordi Odin bæsjet i en brennesleåker og bæsjen forsvant liksom ned på bakken under brenneslen) og det er ikke akkurat godt. Huden bare boblet! Så fikk jeg ikke hele bæsjen så jeg måtte gjøre det igjen. :(

Ungdomsskolen min skal ha reunion snart også, og jeg kommer IKKE til å dra.. Jeg gikk på en slik skole hvor alle var for kule til å snakke med noen utenom akkurat sin gjeng, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor de vil ha reunion og plutselig snakke med folk nå.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits