Kjendiscrush-oppdatering

Som flere av dere utvilsomt har fått med dere skal jeg til London om en måneds tid, ene og alene for å sitte på første rad og stirre på Richard Armitage mens han er på jobb. Jobben hans kommer akkurat da til å være på et teater som heter The old Vic, og oppgaven hans vil være å spille en fyr som heter John Proctor i stykket The Crucible. Det kommer ikke til å bli gøy, det kan jeg i alle fall love dere. Høyst sannsynlig kommer jeg til å sitte med oppsperrete tårevåte øyne og tygge på knokene mine gjennom hele stykket, for dette er alvorlige greier. Massehysteri, løgn og angiveri fra ende til annen, med tragisk utgang for de aller fleste...

Men nok om det. Jeg har (naturligvis) vært nysgjerrig på hvordan helten min skal se ut i dette stykket. Langt hår, kort hår, skjegg, glattbarbert, shabby, velstelt? Her er et bilde av Daniel Day-Lewis da han spilte John Proctor i filmatiseringen fra 1996:

Sikkert fint for dem som liker langt hår på menn, men det gjør ikke jeg. Og jeg er såpass overfladisk at jeg håper å kunne like det jeg ser, sånn rent estetisk også, når jeg først gjør fangirl av meg. Derfor ble jeg ganske lettet da The Old Vic kom ut med de første promo-fotografiene for en ukes tid siden:

Se der ja, mye bedre! :-)

Så nå skal jeg bare opprettholde begeistringen min en stund til (blant annet ved å lese ferdig The Crucible, og å se enda en sesong av Spooks, midt i alle distraksjonene som omgir meg for tiden), så Londonturen min kan bli det høydepunktet den fortjener å være. Hurra!

 

 

#theoldvic #oldvictheatre #Armitage #richardarmitage #RArmy #thecrucible #teater #london #reise #underholdning

3 kommentarer

gulltopp

13.06.2014 kl.01:27

" Se der ja, mye bedre!" Hahahaaa! :D Jeg må si meg enig i at langt hår på menn stort sett ikke er fint, men samtidig synes jeg han er kjekkere i hobbiten enn på dette bildet. Jeg gleder meg med deg, det blir så GØY med Londontur!!

johanne

13.06.2014 kl.22:37

Nå nærmer Londonturen seg !!!

Tante Jul

13.06.2014 kl.23:23

johanne: HIHIHIHIHIIIIIIIII!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits