Jeg skal være turist!

Og det noe så grundig, også!

Jeg pleier stort sett å styre unna typiske turistattraksjoner og -aktiviteter når jeg er på tur. Jeg foretrekker å tusle rundt for meg selv og kikke på de tingene jeg tilfeldigvis kommer over, og hvis jeg vil kikke på noe konkret gjør jeg det i alle fall ikke med en gruppe. Men denne gangen er omstendighetene litt annerledes.

I neste uke reiser jeg til London, og hovedformålet mitt med turen er å glo på en mann. Jeg skal glo på ham av hjertens lyst i flere timer, fra første rad på The Old Vic-teateret. Jeg har allerede bestemt meg for at når jeg først reiser til et annet land for å se Richard Armitage, så kan jeg likegodt gjøre det ordentlig. Derfor første rad, altså.

For dere som ikke har fått med dere hvem og hvorfor: Se her. Hvis dere er jenter og har noe i nærheten av samme smak som meg når det gjelder menn, bør dette bildet være forklaring god nok:

Sukk...

 

Uansett. Når jeg nå først skeier ut med atypisk oppførsel på denne måten (det kan faktisk hende at jeg i fullt alvor stiller meg ved sceneutgangen sammen med masse andre jenter bare for å hilse på ham etter forestillingen - foreløpig har han hver eneste kveld tålmodig blitt stående der til alle har fått sitt av autografer og bilder og klemmer), så kan jeg likegodt overføre det til resten av turen også. Så da jeg hørte at noen fra The Anglophile Channel skal ha afternoon tea i en dobbeldekkerbuss samme dag som jeg skal se forestillingen, ja, da bestemte jeg meg for å bli med. På sightseeing. I en rød buss. Med en gjeng amerikanere.

Men konseptet er kjempegøy, altså! En og en halv times rundtur i London, med te og kaker og sandwiches fra et bedre bakeri. Det er bakeriet som driver opplegget, bussen fungerer som ett av deres egne utsalg. Her er interiøret i bussen:

Jeg håper de har en dyktig sjåfør. Varm te i fanget er ikke å spøke med.

Og her er ruta bussen følger:


Alle turistgreiene på en gang, altså.

Jeg skal nok fortelle dere hvordan turen er i virkeligheten. Hvis dere vil ha mere teoretisk input kan dere klikke på kartet, så kommer dere til hjemmesiden til BBBakeries. De har to avganger om dagen, og det er mulig å leie hele bussen om en ønsker det.

Nå skal jeg bare legge til en masse hashtags i bunnen av dette innlegget, så jeg kan høste mengder av klikk fra folk som ikke skjønner hva jeg skriver (men som kan trøste seg med bildet av RA om de finner veien hit).

 

 

#RichardArmitage #RA #Armitage #London #Armitagearmy #theoldvic #oldvictheatre #anglophileheaven #anglophilechannel #theanglophilechannel #bbbakeries #crucible #thecrucible

Sånn, det var visst alle.

Eller kanskje noen for norske hashtaggere også:

#reise #ferie #teater #sightseeing

Det får holde.

 

3 kommentarer

johanne

02.07.2014 kl.01:54

Fint å være turist .!!!!!! For eksempel er Oslo-pass veldig greit når en er turist i Oslo med datter for å feire 40-års-dag . Jeg tror du får en fin tur i London.

gulltopp

11.07.2014 kl.01:49

Å så utrolig gøy!!! Det blir vel ikke stille i den bussen tenker jeg, med masse amerikanere! Morsomt konsept og jeg håper og tror du kommer til å kose deg glugg i hjel! :D Siden du skriver du skal "neste uke" og jeg er litt sent ute, så regner jeg med at du kanskje er i London nå? Jeg håper du har det fantastisk!!!!!!! Og selvsagt må du stå i klemmekø!!! B-)

Tante Jul

11.07.2014 kl.10:19

gulltopp: JA, jeg er i London nå, og forestillingen var i går. Den var fantastisk, jeg vet fremdeles ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det ble ingen klem, men en kort ordveksling i det minste. I tillegg til de utrolige timene i salen.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits