Newsflash!

Visste dere at det kan lønne seg å tenke gjennom ting før en gjør dem? Det skulle man kanskje ikke tro, men slik er det altså!

Og dette er ikke bare noe jeg sier fordi jeg har hørt det fra andre; neida, det er av egen erfaring jeg snakker. Egen smertelige erfaring, kan jeg kanskje tilføye.
Jeg bestemte meg for å skru fast en ting som har hengt og slengt en god stund, og siden jeg bare skulle gjøre det sånn i full fart tok jeg meg ikke bryet med å finne frem riktig verktøy eller i det hele tatt kikke særlig nøye på hva jeg drev med. For å skru fast tingen var jeg nødt til å ta den fra hverandre først, og det var her jeg begikk den fatale (og svært blonde) feilen. Jeg satte i gang med å bende opp tingen med det første jeg fant som passet noenlunde til formålet. Dette som jeg fant ser ikke skarpt ut i det hele tatt, men det viste det seg å være da det glapp og skar seg inn i tommelen min...

Vel, etter litt hyling og banning, rensing og plastring vendte jeg tilbake til oppgaven og kikket nøyere på tingen jeg ville ta fra hverandre. Og oppdaget med det samme at det var kjempeenkelt bare en skjønte teknikken. Så jeg fikk gjort det jeg skulle etterhvert, bare avbrutt av små pauser for å tørke vekk blod fra veggen og en ledning jeg flyttet rundt på - jeg måtte bytte plaster tre ganger før jeg var ferdig.

Nå kan jeg se frem til minst en uke med øm tommel som påminnelse om at jeg skal TENKETENKETENKE!

 

Hvordan har din dag startet?

 

 

 

#DIY #verktøy #interiør #uflaks #blondine

2 kommentarer

ladyaugust

05.07.2014 kl.14:41

åååå det hørtes ikke godt ut nei. Det er fort gjort når man ikke tenker seg om å bare hopper utti ting(det gjør jeg alltid selv) hehe Godt når ting er fixa da men ikke å gå rundt med en vond tommel i ukesvis. Good bedring til tommelen din <3 Her starta dagen kjempefint hos mammsen min. Goodklæm :)

gulltopp

11.07.2014 kl.01:52

Stakkars deg. :( Gubben har fått være blondine her i det siste, det er som du sier noe med det at man ikke gidder å finne riktig utstyr. Her om dagen ba jeg ham ta ned en blosmterkrukke som hang under taket på siden av huset, og han skulle selvsagt ikke bruke stigen, så han hang seg sånn halvveis i den. Potta kom jo ned, men kroken hang igjen så da måtte han hente stigen for å få ned kroken I TILLEGG TIL at han måtte fikse stedet der kroken røyk etterpå. Det har vært flere sånne episoder i det siste, vi hadde spart masse tid og krefter på å gidde å hente det riktige utstyret med en gang. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits