ETTHUNDREOGTJUEFIRE!

Visste dere at det i dag er ett hundre og tjuefire dager igjen til julaften?

Det betyr at om hundre dager begynner den siste store nedtellingen. Om hundre dager kan vi åpne den første luken (eller pakken) i adventskalenderen vår, hvis vi er så heldige å ha adventskalender. Selv er jeg så heldig at jeg har en venninne som lager kalender til meg hvert eneste år, og det har hun gjort i tjue år nå. Ja, jeg lager til henne også, naturligvis, og slik blir vi glade begge to.
Om hundre dager har vi kanskje allerede tent det første lyset i adventsstaken også, dere, for i år faller første søndag i advent på den trettiende november. Perfekt. Det er i den helgen jeg har juleverksted, og da er det ekstra koselig å kunne tenne lyset når vi skal spise frokost.

 

Siden ikke alle er glade i lys, tenkte jeg å komme med et tips til alternativ adventskrans (det er ikke sant; jeg bare så dette bildet på weheartit og tenkte at det var jo fint...)Men mulighetene er mange, i alle fall! Jeg håper det blir "lov" med litt farger igjen i år, så jeg ikke blir så håpløst umoderne ;-)

 

 

#jul #christmas #advent #lys #farger #DIY

5 kommentarer

annebe

22.08.2014 kl.15:10

Har ikke tenkt på jula enda nei..:)..så hyggelig å lage kalender til hverandre..den adventskransen var jo stilig da ...Hos meg er det alltid rød jul, har gebursdag i Desember og har i åras løp fått en "haug" med nisser og julepynt..koselig <3 God helg (holdt på å skrive god jul ;)

Tante Jul

22.08.2014 kl.15:12

annebe: Til meg kan du skrive "god jul" hele året, om du vil ;-)
Jeg har også bursdag i desember, men har heldigvis ikke fått så mye julepynt i bursdagsgaver oppigjennom. Den vil jeg gjerne velge selv.

Eldeen

22.08.2014 kl.18:20

Så klart visste jeg det! Jeg har jo en app for sånt! :-D Men hvis man ikke teller med selve julaften, så er det faktisk bare 123 altså. :-) Så 123 netter! Godt å se at du som vanlig tenker på alle! Hahaha. :-)

frodith

22.08.2014 kl.20:15

Å hjelpes meg, da må jeg til med kalenderen igjen :-D Jeg får begynne med heklingen da.. ;-)

gulltopp

28.08.2014 kl.22:52

Juuuul! Jaaa! Jeg håper du får masse inspirasjon og virkelig koser deg denne kommende julen, for det synes så godt på bloggen når du har det fint med juleting, og det finnes ikke koseligere enn å lese bloggen din da i førjulstiden! <3 Jeg gleder meg!

Jeg var forresten og handlet en del julegaver i sommer, hihi. Klarer ikke vente!! Elsker jul!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits