109 dager igjen

Her hos meg kan det jo ikke herske noen tvil om hva det er 109 dager igjen til, når jeg tar meg bryet med å sette det i en overskrift på denne måten. Det er naturligvis den der dagen som alle julefantaster går rundt og venter på - nemlig NYTTÅRSAFTEN! 

Hva sier du? Er det feil? Men jeg trodde... 

Neiiiiiida, jeg bare tuller med dere! Det er naturligvis julaften jeg snakker om. Og jeg er så usynkronisert med resten av verden for tiden at jeg tyr til virkelig dårlige vitser for å ha noe å skrive om. Sånn kan det også være en gang iblant. 

På onsdag kveld blåste jeg opp en meterlang ballong helt til den sprakk. Siden den var så lang hadde den ingen problemer med å rekke opp til øyet mitt, der den ga meg en skikkelig smell (pun intended). Det var vondt! Da tårene hadde sluttet å renne og jeg kunne se igjen prøvde jeg å undersøke øyet mitt i speilet, og da syntes jeg tydelig det så ut som om jeg hadde fått en bulk i hornhinnen. Sannsynligvis var det bare lyset som gjorde det, for jeg tror egentlig at jeg slapp ganske greit unna. Men det gjør faktisk fremdeles vondt. Og jeg må lukke øyet for å hvile det iblant. Da lukker jeg begge to, for det er enklere, og så blir jeg sittende der og føle meg handikappet. Jeg håper det går over snart. 

Nå skal jeg på trening, jeg skal bare lukke øynene litt først. I mellomtiden kan dere kikke på dette fine julelys-bildet som jeg fant på weheartit:

 

 

 

#jul #lys #advent #ballong #uflaks

4 kommentarer

Hermine

06.09.2014 kl.10:15

Kos deg på trening :D

Blir glad om du tar en titt innom bloggen min :))

frodith

06.09.2014 kl.16:41

Ha-ha, ja, jeg skal gjennom noen høstdager først, men kan jo begynne å planlegge julekalender snart jeg da :-D

gulltopp

07.09.2014 kl.01:27

Nå har jeg sett mirror mirror! Likte den kjempegodt. Den fine slutten, da! Skikkelig bollywood-dansing :D

Så deilig å se at du begynner nedtellingen, og litt pussig at du skrev dette akkurat i dag, for jeg la inn en julenedtelling på telefonen min som det første jeg gjorde da jeg våknet. Så ble jeg liggende i sikkert en time og bare se på julebilder, jeg gleder meg sånn!!! :D Og til min store begeistrelse, så ser jeg at juletingene begynner å dukke opp i amerikanske butikker nå, og det passet jammen meg bra.

Haha, huff, stakkars deg som må sitte der og føle deg handikappet. :/ Det var enda godt det gikk så bra som det gjorde med det øyet ditt, det kunne vært verre. Håper ikke det var trening som krever så mye av synet, da. :)

Tante Jul

09.09.2014 kl.08:00

gulltopp: JA, du skal jo til USA nå, du? Du kommer til å gå bananas på juleshopping.
Eh, forresten... Hallmark har laget en julekule med Thorin på og den selges visst ikke utenfor USA. Hvis du tilfeldigvis kommer over den, kunne du kjøpt en for meg? Det er IKKE veldig viktig, og du skal selvfølgelig få penger for den (den er svindyr, etter min standard i alle fall). Men ikke bruk energi på å lete etter den, da, bare hvis du snubler over den eller den faller ned på nesen din sånn som nøttene til Askepott, OK?

Jeg hadde faktisk ikke sett Mirror mirror selv, bare ønsket å se den lenge. Etter kommentaren din måtte jeg jo, og jeg så den mens jeg renset kantareller i går. Hurra! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits