2 cellos

Jeg kommer ikke over hvor imponerende disse to er... 

Og alle andre som kan trylle frem musikk fra instrumenter også, når jeg tenker meg om, men jeg tror at strykeinstrumenter er det som imponerer meg mest. Det er noe med koordinasjonen mellom hendene - skifte grep med den ene hånden samtidig som en gjør strykebevegelser med den andre - og så variasjonene i tempo med buen. Tenk den konsentrasjonen det krever å holde det vanvittig høye tempoet i kompet på denne sangen, og så uten å få krampe i armen! 

 

Nå får jeg se å skrive noe, hvis jeg skal ha minste lille sjanse til å nå ordmålet for i dag. Så langt i dag har jeg nemlig bare sovet lenge, spist frokost med barna og bakt pepperkaker. Og så prokrastinert resten av tiden. Har bare ikke lyst til å skrive - selv om hovedpersonen min akkurat nå våkner med et skrik og har blod i ansiktet. Blæ. 

 

 

#2cellos #musikk #imponert #cello #instrument #NaNoWriMo #skrive #litteratur

11 kommentarer

ladyaugust

11.11.2014 kl.15:30

Nydelig cellomusikk <3 Bakt pepperkaker alt? Jammen er du driftig :D Jeg er imponert ! Flinka :) Hva driver du og skriver, er det bok? Goooood dag til deg <3 klæmme :)

Tante Jul

11.11.2014 kl.15:47

ladyaugust: Nyyydelig!
Jeg har bakt hjerter med hull i til barnehagen, de skal pynte dem og henge dem opp som adventskalender. De ble naturligvis noe deig til overs, så jeg har forspist meg på nybakte pepperkakemenn og -koner til teen :-)

Ja, det er et bokmanus, for det er jo november og da skal man skrive bok. Om jeg blir ferdig, og om jeg greier å redigere den til noe brukbart, og om den noengang blir sendt til og lest av et forlag, det er en helt annen sak. I år er det ment å bli en psykologisk thriller. Vi får se hvor mye thrill jeg greier å opparbeide...

ladyaugust

11.11.2014 kl.17:34

åååå så koselig :D Det høres så spennende ut å skrive bok, jeg har også begynt men jeg roter så veldig at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne i tillegg til at mac'en kræsja og nå har jeg den kun i papirformat, så alt må skrives på nytt. Masse lykke til med boka, jeg synes slike ting er spennende :D

Tante Jul

11.11.2014 kl.22:08

ladyaugust: Bli med på NaNoWriMo, da vel! Det er et godt puff for å få skrevet noe, selv om en kanskje ikke ser hode og hale på det en driver med mens det står på. Fremdeles nitten dager igjen av årets NaNo, og du trenger ikke å vente helt til neste november heller - det finnes Camp NaNoWriMo, og Script Writing Frenzy også... :-)

ladyaugust

11.11.2014 kl.22:16

ååh nå måtte jeg google det, men må man da skrive på engelsk eller?

Tante Jul

11.11.2014 kl.23:05

ladyaugust: Neida, skriv på akkurat hvilket språk du vil. Jeg fikk forøvrig høre fra en nerd i dag at det går med ca 15-20 % flere ord om en skriver på norsk enn på engelsk, så da er det enda en fordel med å skrive på det språket du kjenner best :)

ladyaugust

11.11.2014 kl.23:10

haha såå herlig :D Tror jeg må sjekke det stedet ut, men slik camp er nok greia for her piskes jeg litt rundt i låtskriin om dagen så her svettes det tårer haha Goood kveld til deg <3 og TUSENtakk for tips :D

Tante Jul

12.11.2014 kl.00:00

ladyaugust: Bare hyggelig! På camp blir en delt inn i hytter og kan skrive "sammen" med noen, i den forstand at en kan peppe hverandre og at en kan skryte av hyttas samlede ordmål i tillegg til sine egne :)

ladyaugust

12.11.2014 kl.00:01

Spennende :D Kan man skrive hva man vil eller er det lagt opp til noe spesielt man skal skrive om?

Tante Jul

12.11.2014 kl.00:08

ladyaugust: Skriv om akkurat hva du vil. I november er målet 50000 ord, på camp står du friere. Du kan velge å skrive bare 20000 ord, for eksempel, om du har et prosjekt du allerede holder på med, eller du kan dedikere måneden til å redigere noe.
I forumet kan du finne tips og råd dersom du står fast, og det finnes tilogmed en egen tråd med "plot bunnies" - ideer som noen andre har gitt opp og lagt ut til fri avbenyttelse.
I tillegg kommer det små videoer fra NaNoWriMo-teamet, eller utfordringer på Facebook (som "bruk de neste syv minuttene på å beskrive en av karakterene dine fra en annen karakters synspunkt, og fortell oss etterpå hvor mange ord du rakk"), og slikt. Og peptalks på mail fra etablerte forfattere.

ladyaugust

12.11.2014 kl.21:40

Det der tror jeg er noe for meg altså, tusen takk for tips snille du <3

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits