Det er den tiden igjen...

I morgen starter det årlige juleverkstedet mitt, og jeg sitter opp til ørene i forberedelser. Det er trivelig, men kroppen min synes tydeligvis det er stressende, for jeg har - som nesten hvert eneste år akkurat på denne tiden - blitt syk igjen. Blæ. I går hadde jeg nesten ikke stemme. I dag greier jeg i alle fall å si en hel setning uten at stemmen svikter, så jeg er nok på bedringens vei. Litt hjelp av Ery-Max mot hals- og diversebetennelse, og litt ekstra Rinexin for bihulene skal det nok gå greit denne gangen også. I mellomtiden gjelder det å ikke legge meg for sent (skal bare...), og å skru opp hyggen et lite hakk. 

Og drikke noe med honning i.

Her er forresten den der julesangen som jeg pleier å dele på denne tiden, sånn for å ha gjort det også.

 

*Oppdatering, sånn i tilfelle noen lurte: Nei, jeg greide ikke å legge meg tidlig, men nå slipper jeg å vaske gulv i morgen...

 

#drivinghomeforchristmas #jul #julesang #juleverksted #sykblæ

4 kommentarer

27.11.2014 kl.23:27

Hei, for en trassig ting å bli syk nå. Ja, dette var årets første julesang. Veldig koselig. Fin/koselig film til :) Har nå vasket og pyntet til advent. Phu... var koselig med en sang, te og blogg nå. Guttene mine kjente julestemningene kom med juletingene. Forventningene til jul er stor :)

frodith

27.11.2014 kl.23:31

Ja, nå er det snart DIN tid her inne...men litt MIN også ;-)

Eldeen

01.12.2014 kl.13:26

I dag er det 1. desember, og da må jeg selvfølgelig besøke bloggen din! Det finnes ikke stort som er mer julete enn å besøke Tante Jul sin blogg! :-D Jeg håper du er frisk igjen, og at det går bra med deg. :-D Jeg er ikke helt up to date, for å si det mildt - kanskje på tide å besøke min egen blogg igjen snart også. Hehe. :-)

gulltopp

03.12.2014 kl.01:52

En av mine julefavoritter også! (Det tror jeg jeg skrev i fjor også.) :D

Kjedelig å bli syk, da. Er du akkurat like syk som før du fjernet mandlene? På den positive siden så kan du vel ikke få halsbetennelse, lenger da. Og forhåpentligvis får du ikke "toveisfontene" til julaften slik du fikk det året heller.. Da syntes jeg så synd på deg. Det går nok bra. :)

Håper dere koste dere masse på juleverksted alle sammen. <3

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits