Sensurert

Hei alle sammen!

Jeg har ikke vært verdens mest pratsomme den siste tiden, i alle fall ikke her inne. Det skyldes delvis at jeg omsider jobber litt igjen, noe som er veldig fint. Men til en stor del skyldes det også at jeg på sett og vis har malt meg inn i et hjørne. Jeg vil gjerne ha en positiv blogg, og skrive om ting som faller meg inn. Samtidig vil jeg ikke være alt for overflatisk - selv om jeg gjerne snakker om tøyseting og fine ting jeg har sett eller kjøpt og så videre, så ønsker jeg ikke å bare skrive "se hva jeg har spist"- og "se hva jeg har kjøpt"-innlegg. Og så kommer det utslagsgivende: Jeg vil heller ikke skrive alt for utleverende om privatlivet mitt. 
Noen av dere som har lest eldre innlegg stusser kanskje over dette, særlig om dere har lest utlegningene mine om fødselsskader og andre ekle ting som er veldig personlige, men det er ikke denslags ting jeg mener. Visse ting har jeg valgt å ikke dele, og på samme måte som det hevdes at når du har sagt A må du også si B, så har det blitt slik at når jeg nå aldri sa A, så kan jeg heller ikke si B. Jeg har sensurert denne bloggen til døde. Det er en balansegang å finne ting jeg har lyst til å skrive om som ikke samtidig er ting jeg ikke har lyst til å skrive om. Og på et eller annet tidspunkt mistet jeg balansen.

 

Det var i grunnen bare det jeg ville si. Dette er ikke et "farvel for alltid, nå stenger jeg bloggen"-innlegg - jeg har hatt glede av å blogge i mange år, og håper at jeg vil få det igjen. Jeg følte vel bare for å forklare meg litt. 


pausebilde fra weheartit

 

 

6 kommentarer

frodith

11.01.2015 kl.09:14

Start en ny :-) Da kan du begynne med blanke ark på et vis :-) Nei,jeg har vel ikke sette særlig til deg det siste året, og man må finne sin måte, for å kunne kose seg med dette :-) Skjønner jeg godt :-)

Tante Jul

11.01.2015 kl.09:39

frodith: Jeg kvier meg for å starte en ny blogg. Jeg ser jo at andre gjør det hele tiden, uten at det er en gjennomgripende forandring i det de finner på å skrive om. Kanskje de bare blir lei, hva vet jeg. Men nå har jeg hatt akkurat denne bloggen i syv lange år, og har lyst til å være trofast mot den. Jeg får se hva jeg finner på...

fjellgeitbundingen

11.01.2015 kl.10:16

Du må huske du er fri. Vil du ta en pause herfra gjør du det, er du innom en gang i blant er det også ok. Man trenger ikke å være her daglig. Livet er så uendelig mye mer. Kanskje finner du din vei, kanskje er din vei å være litt til og fra. Helt ok det også.

Tante Jul

11.01.2015 kl.10:20

fjellgeitbundingen: :-)

myruin

11.01.2015 kl.17:42

Jeg kjenner meg igjen. .

det blir få innlegg om dagen, for tiden har vært tøff i høst..

og som deg, vil jeg ikke juge om det og late som ingenting, men heller ikke skrive for personlig og nært heller...

johanne

13.01.2015 kl.22:55

Det er ofte like vanskelig å vite hva en VIL som å vite hva en IKKE vil -- og begge deler er jo viktig

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits