Småflink

Jeg har supergod samvittighet etter å ha benyttet en ledig time midt på dagen til å løpe på tredemølle og strekke ut etterpå. Jeg liker å ha god samvittighet. Og så liker jeg å være sliten i kroppen når jeg vet at det er en grunn til det. Jeg liker ikke å gå rundt og være sliten uten å skjønne hvorfor, og det har jeg gjort en del i det siste. Blæ. 
Jeg sover kanskje for lite. Eller så spiser jeg for mye sukker. Eller så er det rett og slett på tide med en ny B12-sprøyte, det begynner vel å være en stund siden sist.

Men ellers: Jeg føler at jeg er småflink for tiden. Jeg drikker mere vann enn jeg har gjort på lenge, og jeg trener relativt jevnlig, og jeg spiser masse salat og lite godteri. Det meste av dagen, i alle fall. Rett før leggetid er det slutt på disiplinen, og jeg ulver i meg hva jeg nå kommer over. Jeg har tatt meg selv i å spise frosne kokosboller rett fra fryseren, stående i kjelleren foran vaskemaskinen så barna ikke skal se meg og få lyst på kokosboller. (For de er MINE!) Det er ikke helt slik det skal være.

Jeg ser at masse masse mennesker er med på "godtestopp fra femte januar til femte mars" eller noe slikt på Facebook, men denne gangen har jeg valgt å ikke bli med på noen offisiell utfordring. Det føles bare enda kjipere når jeg ikke greier det. Er det noen som har litt pepp å komme med? Eller gode råd eller snille ord (du vet, slikt som "du er god nok som du er" og lignende)? Det er bare å rope ut, jeg er lutter øre.

 

 

8 kommentarer

annebe

14.01.2015 kl.17:11

Bra du fikk trimma litt på tross av dårlig form da :)...jeg har Me og er stort sett ikke særlig sprek..men gikk 30min tur på mandag..og har vært 30 min i basseng idag...så jeg er fornøyd jeg også :)...hehe...kjenner igjen det med å finne noe i fryseren og få det i seg så ingen ser det...som om det hjelper på kaloriene..:)..De siste åra har jeg ikke holdt på med noe "slankegreier"..og nå er det faktisk mye lettere å holde et jevnt ganske sunnt kosthold :)...og du ER god nok som du er :) :)

frodith

14.01.2015 kl.17:24

Her er ingen godtestopp, men heller ingen trening om dagen. Sånt henger sammen :-D

ladyaugust

14.01.2015 kl.19:57

Jeg synes du er superflink <3 Det er mye lurere å gå rundt med god samvittighet for det man gjør enn dårlig samvittighet for det man burde ha gjort :) Så enkelt og så lurt på en gang. I dag er jeg supersliten etter vaskedag nummer 1. Oh du sier noe, jeg har også gått rundt og vært sliten uten noen grunn og det må jo være flere måneder siden jeg tok B12 srøyta, så bra du skreiv det nå skal jeg sjekke :D Her spiser småsnop under dyna og inne på do sånn at Engelen ikke skal se det for Engler har ikke godt av for mye sukker nemlig haha Salat er jo supersunt og godt, det skal jeg også lage snart, helt klart, flinka <3 gooodklæmme og god kveld :)

suziluz

14.01.2015 kl.19:57

För det första: du är bra som du är.

För det andra: om du blir så sugen på kvällen har du ätit för lite mat på dagen. Så ett gott tips för att inte bli helt sockerlängtande är att helt enkelt äta lite mer mat. Jo, jag vet, captain obvious här, men ibland glömmer jag det själv.

Tante Jul

14.01.2015 kl.22:15

suziluz: Takk.
Men jeg vet ikke helt om det der med maten. Jeg føler i grunnen at uansett hvor mye mat (og annet) jeg har stappet i meg i løpet av dagen så vil jeg bare spise meeeer!
Kanskje det går over etterhvert. Og kanskje jeg skal ta kromtilskudd.

Tante Jul

14.01.2015 kl.22:18

ladyaugust: Godt å høre at det ikke bare er meg!
I går hadde den yngste sønnen min en gråterunde fordi jeg hadde spist opp all isen og han ville lage sandwich. Tidligere i uka hadde han nemlig mast om å kjøpe is, og jeg kom på den geniale ideen at vi kunne kjøpe litersis og røre den myk og klaske den mellom to kjeks, Det var stas, men ble altså ikke gjentatt fordi mamma spiste opp isen...

Tante Jul

14.01.2015 kl.22:18

annebe: Takk, Jeg er nok god nok, det bare hjelper å tvinge andre til å si det til meg iblant :)

Mari

16.01.2015 kl.12:12

Ifjor hadde jeg nyttårsforsett om å trene mer, og å spise sunt. Fungerte frem til April, så var motivasjonen borte ;) Så i år har jeg bestemt meg for å ikke ha noe forsett, og kose meg med å være litt lat, og spise litt for mye usunt, og heller begynne med "gode vaner" når motivasjonen kommer å tar meg. Man må vel nyte livet litt også!? ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits